Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlenowa dama

portal o2 - porażka?

Polecane posty

Gość tlenowa dama

kiedyś lubiłam o2 , dalej lubię niektóre strony powiązane z nim .. ale jak patrzę, na to co promuje o2 to tracę szacunek do pracowników i chęci do zaglądania tutaj ... zamiast konkretnych informacji ze świata, tak jak niegdyś-wiadomości, podawane są bzdurne info, przeważnie płytkie artykuły ze sport-fanu albo sfory lub pardonu. po prawej stronie wiecznie jakies rozebrane laski ze społecznościówek typu mixer , pinger ... albo głupie i puste księżniczki, albo jak na przykład dziś - reklamują pustą, wychudzoną lalę i napis "gdy schudnę to spełni się moje marzenie" ... coraz bardziej patrzę na o2 jak na szmatławiec, portal spadł na psy :( a wy jak uważacie?

Gość upupuputupu
wiecie co, o2 to porażka już od dawna, wystarczy popatrzeć co i kogo reklamuje ta strona ... anoreksję, jak dzis. jutro będzie bulimia albo przypadkowy sex

Gość asdfgerfsdcsdr
upupupu

Gość Elwiszyje
faktycznie, portal o2 bardzo się zepsuł , wchodzę na portal o2 tylko dlatego, ponieważ mam pocztę na o2 , loguję się i wcale nie patrzę na głupoty wymyślone przez twórców tego portalu, wcale mnie to interesuje , że ktoś tu wrzucił film 'udające dwie lesbijiki się całują' albo jakaś laseczka tańczy przy słupku. - tematy dnia są głupie i pisane pod publiczkę , brak konkretnych informacji , gdzie i co się wydarzyło w kraju ..... Portal powinien uczyć , dać odrobinę wiedzy dla osoby czytającej , tymczasem uważam, że Portal o2 tylko ogłupia ludzi i nic nowego nie wnosi . Poza tym, uważam że powinien być na portalu tak zwany numer telefonu dla czytelników i numer telefonu interwencyjny - na zasadzie HOT-LINE , czyli wiem o czymś ważnym i chcę powiadomić redakcję Chyba jedyną dobrą stroną Portalu o2 jest kafeteria ale to wszystko.

Gość a myślałam że
tylko mi się nie podoba

Gość opaopaopa
opopopa

Gość anastazja wielka
a dziś co sprzedaje o2.pl ? sexi kamerka, ploty i wyssane z palca "artykuły" :O