Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiki miki fiu bzdziu

Głupia drukarka- faceci POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

mam drukarkę HP PSC 1510-All-In-One i muszę pilnie wydrukować pewien tekst, problem w tym ze ta durna drukarka nie chce drukować 😭 nie dział mi pojemnik z kolorowym tuszem, ale z czarnym jest ok, dałam w ustawieniach ze ma drukować w odcieniach szarości ale ona sie nawet ruszyć nie chce 😡 POMOCY co ja mam zrobić?

Gość dsd-emona
no pomoglabym, ale jestem kobieta a ty facetow prosisz... Trudno, moze jakis sie znajdzie. Powodzenia!

Gość a co złego jest w rozmowach o
hahah ;) pięknie , sprawdź co możesz zmienić w ustawieniach drukarki w panelu sterowania ;)

kobiety tez mile widziane do pomocy :) kurcze ja sie na tym kompletnie nie znam 😭

no do tego sama doszlam, ale co mi to daje? :(

tam trzeba posprawdzać w "kolecje" czy nie ma wstrzymaj dokumenty do druku , i stosowne ustawienia odnośnie kolorów , jak nie będzie chciało to zabrać kartridge kolorowy. A na drugi raz kupić stary dobry sprzęt laserowy , albo bulić po 200zł za tusze i nie marudzić.

no ale tam nie ma za tylko na czarno drukuje :O 😭

powinna być opcja druku mono w jakości , jeśli nie ma to klops . Są takie drukarki (zależnie od fantazji producenta) które nie drukują bez koloru.

ale wysiwetla mi sie komunikat ze jest mozliwosc drukowania tylko czarnym pojemnikiem, tylko ze jesli jest zamontowany pojemnik z kolorem to mam sprawdzic czy jest sciagnieta jakas tasma, ale za cholere nie wiem co to za tasma :O

Gość onuca
pewnie chodzi o tą taśmę na stykach i dyszy kartridźa z kolorem, która zabezpiecza przed paluchami i wysychaniem jak tusz jest nowy. pewnie myśli,że nie masz jej zdjętej na kolorowym dlatego daje możliwośc drukowania w czerni wyjmij i przetrzyj miejsca styku kartridża i gniazda w drukarce. puść terstową stronę..jak pójdzie czarnym to powinna już drukować póxniej tekst. ona chyba nie drukuje jednym kartridźem...tzn fizycznie oba muszą być zamontowane nawet jeśli w Twoim przypadku kolorowy jest pusty

Gość URSUS C330
Wyjmij kolor całkiem, przejdzie do pracy w trybie odcieni szarości.

Gość baby so gupie

Gość URSUS C330
I smierdzi im z pochwy ? ;)

niestety jak wyciągam ten pojemniczek to nie drukuje na szaro tylko dalej miga ze jest problem z pojemnikami z tuszem :O a co do tej taśmy to nie chciałaby zepsuć, bo nawet nie wiem co miałabym wyciągnąć :(

no tylko jak ja mam to zrobić :O ten z kolorem już od jakiegoś czasu nie działa, a jednak drukowało normalnie, teraz coś jej sie odwidziało :O

Gość może po prostu kup nową
drukarkę :P