Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co ja mam myslec...

Pytanie do facetow jesli tacy tutaj sa.

Polecane posty

Moj byly facet z ktorym sie rozstalam 3 lata temu, i to on mnie zostawil zaznaczam caly czas utrzymywal ze mna kontakt, chcial wrocic itp ale ja juz nie chcialam, No i teraz ostatnio zaczelismy coraz czesciej sobie wysylac sms-y itp, raz zaprosil mnie na kawe ale nic wiecej nie bylo. No i wczoraj on zadzwonil do mnie i zaprosil na basen, ja mu powiedzialam ze dam mu odp za godzine bo nie bylam u siebie. Jak juz sie zdecydowalam to on napisalam mi sms-a ze idzie z kolega a ja moge do nich dolaczyc albo mozemy sie spotkac pozniej jesli mam ochote. Mnie to wkorzylo i ja odpisalam mu ze ok, i zartem pol serio napisalam ze koledzy najpierw! i do zobaczenia innym razem. A ten mi napisal ze jestem upierdliwa, ze zawsze komplikuje sprawy, ze czepiam sie zawsze byle czego i ze moze lepiej jak zerwiemy poprostu kontakt bo to nie ma sensu. Ja mu na to ze ok, i zeby odezwal sie jak dorosnie. A ten mi wyszczelil ze ok, ze czeka na rozkazy kto moze przyjsc na basen a kto nie , zwlaszcza ze ja mu jeszcze nie odpowiedzialam czy chce isc czy nie i ze bedzie czekal jak maly grzeczny piesek! no glupi jakis czy co?...co o tym myslicie

no niech sie ktos wreszcie wypowie do cholerki!

nie wiem po co Ty jeszcze utrzymujesz kontakt z \"byłym\" moje zdanie jest takie że nie powinno się utrzymywać kontaktu z tymi osobami - nie widzę w tym sensu i lepiej poznawać jest nowe niż wywoływać \"stare duchy\" :D

naprawde jestem wdzieczna za wszystkie wasze odpowiedzi!

revolver- a czemu jestes przeciw? jestesmy w dobrych stosunkach, mamy teraz po 28 lat tylko nie wiem czemu on sie tak dziwnie zachowuje..

Zygmunt- no dobra, jebnieta ale dlaczego? przeciez on mi wyslal glupiego sms typu ze jest grzecznym pieskiem a to on mnie wkorzyl bo nagle zaprasza a potem mowi ze moge dolaczyc do nich z kolega! chyba powinien powiedziec koledze ze moze dolaczyc do nas!

Po pierwsze, analfabeto, jesli takimi samymi bykami wyjebałaś tego smsa do niego, to miał prawo cie olać. Ja bym się poczuł obrażony intelektualnie, gdyby ktoś w moja stronę takie ortografy napierrdalał :o Po drugie - skoro ładnie zaprosił, to trzeba było ładnie odpwoiedzieć - TAK lub NIE. A skoro nie byłaś zdecydowana, to po jaki chuuj robisz mu potem głupawe wstawki w stylu koledzy wazniejsi, czy jakoś tak :o

jestesmy w dobrych stosunkach, mamy teraz po 28 lat tylko nie wiem czemu on sie tak dziwnie zachowuje.. widocznie tylko ci sie zdawało ze sa to dobre stosunki :P

Gość hooooohoo
nie kolega o was bo nie jesteie para tylko na zasadzie koleżeństwa się spotykacie i każdy może z nim iśc,nie jesteś jego dziewczyną by rządzić

Gość pryzmat
depeche a ty nie w szkole ?

Gość pryzmat
No wlasnie juz widac ze jestes ze lubisz dyrygowac. Kim ty dla niego jestes zeby kazac mu wybierac koledzy albo ty ??

Zygmunt- moze robie bledy ale dlatego ze mieszkam zagranica od bardzo duzszego czasu a on do tego nie jest polakiem ot co! druga rzecz to chodzi o to ze nagle mnie zaprasza na basen, mowie mu ze dam mu odpowiedz za godzine a ten po 15 min pisze ze idzie z kolega i ze moge do nich dolaczyc wiec poczulam sie troche urazona.Bo po h..mnie zapraszal jak chcial se isc z kolega?

Gość do depeche
mieszkasz w anglii ja tez mam wolne dzisiaj:)

Moja mama jest tlumaczka , wlada francuskim i angielskim. A ja sie ucze w szkole wiec zamknij szacowna buzke. Nie oceniaj innych tylko dlatego ze nie mieszkaja w ojczyznie, co im jesc nie dala zalosy chochrole. :)

Zygmunt- a co ci do tego gdzie mieszkamy?

Gość yum
"Bo po h..mnie zapraszal " Moze chuj wie.

yum-bouhaha

Gość hahahahahahah
w anglii jest fajnie, tez bylem:-) ale mi sie juz nie chcialo wiec wrocilem, no bo po co jak juz mam? ale tam jest fajnie.......luzik, nikt cie nie wkurza.....ja tez chce banka holidaja:-)

a moze ktos sie jeszcze wypowie odnosnie tematu?

Gość realista1
UK tam moze bylo i fajnie dopoki nie zjechala sie cala holota z roznych czesci swiata.

pryzmat-nie chce rzadzic ..a moze mnie to wkorzylo poprostu ze poczulam sie troche olana i tyle?

Gość pryzmat
A moze ty go na poczatku olalas. Co mial czekac do jutra az sie odezwiesz laskawie do niego ?

Pryzmat- uwazasz ze zachowalam sie jak rozkapryszona ksiezniczka? nie no, powiedzialam ze odezwe sie za godzine i juz, a ten jakby mnie olal i mowi ze moge dolaczyc jak chce do niego i do kolegi, albo zobaczymy sie wieczorem ! no to nie jest zlewansko?