Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in-flagranti na gorąco

seks a byla dziewczyna

Polecane posty

czy zdazylo sie wam,ze uprawialiscie seks ze swoim chlopakiem,a zadzwonila jego byla dziewczyna w trakcie? wczoaj mialam podobnie

Gość vp.pl
odebral?

tak odebral, chyba sie domyslila, oj bmiala zly glos:P

Gość vp.pl
po jaka cholere odbieral????? nie mogl jej odrzucic???.........dopiero by sie wkurzyla:-)

Gość ty sie lepiej zastanow
nad tym swoim chlopakiem. Co to za facet ktory w trakcie seksu ze swoja dziewczyna odbiera telefony od bylej?!!!!!!! Ona to chyba ma akurat najmniejszy powod zeby byc zla z tego powodu, a wrecz przeciwnie. Ja bym raczej byla dumna z faktu ze moj byly nie moze sobie odmowic porozmawiania ze mna nawet za cene upokorzenia swojej obecnej dziewczyny. To ty masz problem.

hmmm on za nią lata,ale ona go nie chce, nie chciala w koncu jak przestal to ta wydzwaniaa teraz ma kogos nowego,to pewnie sie wkurzy

Gość myszuniaa
ale koles mogl nie odbierac:P

jak pomysle,ze ta jego byla ma zjebany dzien przez to ,to mi sie morda cieszy

Gość vp.pl
ciebie tez pewnie zostawi........jest niestaly w uczuciach......

Gość ty sie lepiej zastanow
hehe, ale on przeciez wlasnie Ciebie olal po to zeby odebrac telefon od niej!!! To chyba ty powinnas miec zjebany dzien.

in-flagranti na gorąco nie wiem czy jest sie z czego cieszyc. facet olał Ciebie i odebrał telefon od byłej. Poza tym jak sama piszesz jestes z facetem który lata za była. Nie wiem jak Ty ale ja bym z takim nie była

ale i tak dobrze,ze ona o tym wie:D

in-flagranti na gorąco Ciebie to chyba bardziej cieszy fakt ze Ona o tym wie niz to ze facet Cie nie szanuje. Tak to jest z gowniarstwem w dzisiejszych czasach, wystawia dupe byleby inni sie dowiedzieli

Facet odebrał telefon od byłej, a Ty się cieszysz, że ona wie,że uprawialiście wtedy sex? A nie zastanawia cie dlaczego cie "olał" dla niej? Oj, chyba długo nie pobędziecie ze sobą.

dobra nie zlinczujcie mnie, nie jestesmy ze sobą-jestesmy tylko kochankami,ale po prostu mam msciwa satysfkcje ze ona wie!!!mam ochote jej to wykrzyczec w twarz-i ciesze sie ze wie,mimo ze nie domysla sie kim jestem

tak jestesmy tylko kochankami i smiac mi sie z niego chce,gdy lata za nia po starowce,a ona go ciagnie za rekaw- a potem mu gada"nie chce cie"

:) i nie moge darowac sobie tej przyjemnosci patrzenia chamsko w twarz gdy ona idzie

Gość hahahahahahah
a co ona ci takiego zrobila ze tak nia gardziasz????

Gość wiktori-a
jestes zenujaco glupia

Zenujaca jest sytuacja, ktora opisujesz. Facet tez jest zenujacy. Uprawiajac [boszzz, co za okreslenie :D]seks z kimkolwiek by to nie byl ,facet na poziomie wylacza telefon lub po prostu nie odbiera. Chelpienie sie, ze byla domysla sie, ze robilas to z nim swiadczy o niskiej kulturze osobistej. O jego kulturze juz nie wspominam... :O Nie rozumiem, z czego mozesz miec satysfakcje ? W sumie pasujecie do siebie jak ulal. :P

tylko to ze jest jego byla,w sumie dostala co jej sie nalezy

Gość buhahah
autorko... trzeba było jeszcze pojęczeć i pokrzyczeć do słuchawki yeah yeah, a najlepiej w ogóle nie wyłączać, by laska cały czas wiedziała, co się u was dzieje. Ale żenująca kretynka:O

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html