Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inesseczkaAAA

Co myslicie o takiej sukni?

Polecane posty

Gość wiosenny powiew
piękna :)

Gość inesseczkaAAA
Moje marzenie :) Nie wiem tylko czy do zrealizowania :(

Gość ile kosztuje

Gość lizkaaaaaaaaaa
nie podoba mi sie.Osobiscie wolalabym z ramiaczkami i bez kolorowych wstawek, dol tez sredni...

moja faworytka, zakochalam sie w niej;) niestety ma 2 wady: na zdjeciach na zwyklej osobie traci ( w sumie jak kazda suknia obrobiona photoshopem), do tego ten drugi bok juz nie wyglada tak ciekawie bo ten tiul jest dziwnie zawiniety. do tego jest dostepna tylko w jednym salonie w Polsce, w Warszawie. Kosztuje ok 4-5 tys. Z miesiac, dwa temu jedna dziewczyna wystawiala ja na allegro, rozmiar 36, moze ciagle jest do kupienia? Jest tez wersja z bialymi wstawkami zamiast rozowych ale traci na uroku bo sie zlewaja. znalazlam bardzo podobna z kolekcji Papa Michel 2009, model Edessa.

Gość inesseczkaAAA
Widziałam tą suknię tylko na zdjęciu, które wkleiłam ale bardzo mi się podoba. Jeżeli jest w salonie w W-awie to jeszcze nie jest tak daleko ode mnie, można pokusić się o wizytę w salonie, żeby ją zobaczyć i przymierzyć. Jednak wolałabym gdyby już nie miała tej drugiej warstwy materiału, takiej uciętej w połowie :( Różowe wstawki jak najbardziej mi sie podobają :) Dzięki, poszukam na allegro.

tak, o tą. Do Warszawy to mi trochę nie po drodze, najpierw zobaczę czy dobrze mi w ogóle w tym fasonie, później przemyślę sprawę bo widziałam zdjęcia na pannie młodej i ten prawy bok mocno odstawał, a Edessa jest też bardzo podobna. suknia nadal jest na allegro: http://allegro.pl/item634299984_suknia_slubna_benjamin_roberts_911.html albo tu: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;sukienke;benjamin;roberts;911,ogloszenie,9239.html

Gość inesseczkaAAA
Piękna jest ta suknie, z każdą chwilą podoba mi sie coraz bardziej. Ale slub to dopiero w planach, może za rok..... Teraz jej nie kupię. A ta na allegro byłaby idealna jeśli chodzi o rozmiar :)

Gość aaaniołekkkkk
heh :) w ten weekend byłam na weselu gdzie panna młoda miała dokładnie taką samą ....ślicznie wyglądała

Gość wake_up_call
Ladna,ale bardzo latwo mozna zepsuc efekt zle dobranymi dodatkami. Ps.Przepraszam za brak polskich znaków.

Gość perfuma
Jest cudna,marzenie każdej dziewczyny:):)

Gość ja w abonamencie w
a dla mnie taka o, nie jest zla, ale cudna tez nie

Gość fanfa
mi sie bardzo podoba

Gość adoru
no naprzykład nie jest moim marzeniem , nie ten typ