Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniurka1

Antykoncepcja po porodzie

Polecane posty

Hey dziewczyny , moj lekarz kazal mi sie wkoncu zdecydowac na jakas antykoncepcje ... ale ja nie wiem co wybrac ... dodam ze jestem prawie 8 miesiecy po porodzie ... a wy na co sie zdecydowałyście?

Gość tabletki
brałam przed ciążą i po porodzie wróciłam do hormonów, spirali się boję, a tabletki skuteczniejsze

własnie tezy myslalam o spirali ale raczej nie ... a jesli chodzi o tabletki to nie jest tak ze pozniej zamulają wątrobe ... bo je chyba trzeba codziennie brac prawda??

własnie tezy myslalam o spirali ale raczej nie ... a jesli chodzi o tabletki to nie jest tak ze pozniej zamulają wątrobe ... bo je chyba trzeba codziennie brac prawda??

Gość tabletki
brałam tabletki 12 lat przed ciążą i wszystko ok z wątrobą, co 2 lata robisz badania na wątrobę, czy wszystko w porządku porozmawiaj lepiej o tym z ginekologiem, teraz są nowoczesne tabletki praktycznie bez skutków ubocznych

ja po połogu brałam tabletki azalia (ok 25 zł za opakowanie). jednak od razu ustalilyśmy z lekarką ze docelowo będę się zabezpieczała spiralką. tabsy brałam tylko 4 miesiace, w między czasie zrobilam cytologię, i umówiłam sie na zalożenie spirali. mam ją już ponad miesiąc. jak dla mnie super! zapomnialam już o tym że ją mam :) no i nie muszę pamiętać o ciągłym braniu tabletek :D

Gość ceny są różne
od 15 do 60 zł za miesiąc