Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Hej pamiętacie mnie jeszcze

Polecane posty

hmmm ani jedego ani drugiego nie wykluczam :O zdarza sie to nie tobie pierwszemu ale show must go on wiec nie rozczulaj sie tylko wybierz taka droge podczas ktorej poniesiesz jak najmniejsze straty....nawet gdyby miala byc trudniejsza

nabroiles cos, czy jakos tak wyszlo?jakbys nikomu nie zrobil krzywdy to by cie wiezienie nie czekalo....

smutek jest dla kobiet ! nie facetow !!!!!! a koniec ? koniec przychodzi wraz ze smiercia .......................................

nic nie ukoi mojej rozpaczy. Dotychczas w moim życiu mogłem jeszcze zmienić wszystko dzisiaj już nie.Dzisiaj już naprawdę jestem nikim,człowiekiem z marginesu i godnym największej pogardy

Cywilowi należy oudowodnić winę ja muszę udownić swoją niewinność,to trochę trudniejsze po prostu chce mi się wyć w tej chwili i żałuję że się w ogóle urodziłem

wine trzeba udowodnic podejrzanemu, oskarzonemu bez wzgledu na to czy jest kowalem , mundurowym czy apaczem .... chyba ze czujesz sie winny wtedy konsekwencje przyjmij z godnoscia ...

A studiuję, tajemniczy kierunek o nazwie ASK :P (skrót ;)) Niestety nóżka mi się na maturze powinęła i nie poszłam tam gdzie chciałam...ale we wszystkim trzeba widzieć pozytywy;) No a tak poza tym to mam teraz paradoksalną sytuację, bo muszę patrzeć na nienawiść własnych rodziców, sama ciesząc się miłością...