Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neina

dieta 500 kcal.. ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość neina

Od dzisiaj jestem na diecie 500 kcal. Chcę w szybkim czasie zrzucić 15 kg. Trochę się nie znam na liczeniu kcal więc będę pisac swój jadłospis śniadanie sałatka (ogórek, sałata, żodkiewka) - 50kcal IIśniadanie kefir- 200 kcal obiad- zupa - 100 kcal na kolację planuje szpinak - 100 kcal jeśli gdzieś zauwazycie błąd to piszcie. Możliwe że zaraz posypią się komentarze w stylu 500 kcal to za malo itp...ja to wiem, ale diety w stylu 1000kcal czy MŻ nie są dla mnie odpowiednie. gdy nie widzę szybkich efektów to się zniechęcam;/

Gość Artur B.
I widzialas te szybkie efekty pewnie juz z tysiac razy ... a pozniej zawsze po nich tylas :o Pomysl troszke!!!

Gość neina
wody staram się pić jak najwięcej;-] dzisiaj już 1litr ( ale ja piję gazowaną) , szklanka herbaty i filiżanka kawy ( bez mleka i cukru )

Gość neina
ja już jestem po kolacji i co dziwne wcale nie czułam się dzisiaj głodna;) moje menu na jutro ( mam nadzieję że będę się go trzymać) Śniadanie sałata, ogórek i jedna marchewka- 100kcal II Śniadanie 2 marchewki- 100kcal obiad- warzywa z mrożonki-150 kcal ( 450 gram) kolacja - biały ser chudy -150 kcal ( pół kostki )

Gość gość
Nie stosujcie wymyslonych gazetowych diet sa dobre na chwile :) Odchudzam sie od 3 lat i wiem z doswiadczenia ze strata czasu Odchudzam sie teraz wlasna dieta ktora daje efekty i jestem zadowlona :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :) Jak co zapraszam na gg ;)

Gość neina
up up up up up uuu miło że się dołaczasz, zawsze to raźniej;-]

Ja też doolaczam mogę? u mnie dzisiaj tylko grejfrut ok 80kcal musze dużo schudnac

Gość neina
nestee ile musisz schudnąć? zjadłaś tylko 80 kcal, nie za mało? nie twierdzę że 500 które stosuje to dużo ale przynajmniej mam 4 posiłki;-]

Gość jjjjjaaaapppppppppppppeeeeeeee
ja tez na 500 jestem:)choć niestety dziś mi nie wyszło bo zjadłam 1000 ech:( moge sie dołaczyc?

Gość neina
no jasne;)

Gość ożesz 500 kcal to ja zjadam
na sniadanie!:O

Gość do nestee
ty cały czas latasz z topiku na topik z marnym skutkiem, bo widze,że odchudzasz się i odchudzasz a nic nie gubisz tylko nabierasz kilogramów, może więcej konsekwencji:D:D:P

Gość do nestee
15.03.2009] 11:47 [zgłoś do usunięcia] nestee nestee@tlen.pl HEJ ja uważam że dieta 500kcal the best wlasnie na niej najlepiej sie chudnie ja caly czas stosuje bo musze jescze 15 narazie 9kg z amna Dieta 04.02.09 81,3kg MASAKRA 18.02.O9 76KG 23.02.09 74,7KG 25.02.09 73,7 14.03.09 73,2 15.03.09 72,6 CEL I 65KG CEL II 58KG CELIII 54KG CEL IV 50 KG UTRZYMAĆ WAGĘ!!!!!!!! :D:D:D:D

Gość ddt w tle
za bardzo lubię swe włosy bym dla kilku kg miała je stracić, wolę powoli

Gość ddt w tle
gubić powoli kgkilogramy;)

Gość neina
Co do moich włosów- gorzej już nie będzie;)

Gość zgubi włosy na głowie
ale za to wyrośnie jej meszek na ciele - radzę poczytać o przykrych efektach diet głodówkowych.:o

Gość neina
hmmm...500 kcal to nie jest aż taka głodówka...w moim przypadku to prawie jak dieta warzywna- bo jem ich dużo;) a ten meszek na ciele to jedna z objaw wychudzenia, musiała bym te 500 kcal jeść przez jakiś rok żeby się do takiego stanu doprowadzić...;)

Gość neina
własnie szamam obiadek. Dzisiaj na wadze kg mniej... ale wiem że to tylko woda itp...niestety;-]

Gość neina
jadłospis na jutro śniadanie- biały ser- 150 kcal II śniadanie kefir-200 kcal obiado-kolacja- warzywa z patelni - 150 kcal później jakieś warzywka jak bym była głodna;)

według mnie jeżeli chcesz przeprowadzić taka dietę powinnaś do tego odpowiednio przygotowac organizm , załózmy że do teh pory jadłaś 2000 kcal dziennie i nagle organizm dostanie 500 wiec o 1500 za mało i zaczną się kłopoty z samopoczuciem , z ssaniem w żołądku , i wyskocza ci pryszcze na tważy , powinnaś topniowo chociażby tydzien przed zacząc ograniczać kcal tak zeby organizm przyzywczaił sie ze z dnia na dziń dostaje ich coraz mniej . pozatym "ważywa z mrożonki" są najczęsciej suczone w suszarkach sublimacyjnych co zachowuje ich "super wygląd" lecz pozbawia czesci wartości odrzywczych :(

Gość neina
warzywa z mrożonki, bo na ogródku jeszcze nie urosły;) ale to kwestia paru dni;)) a co do stopniowego ograniczania jedzenia to heh ale za późno;) a problemów z samopoczuciem nie mam- jak na razie;)

Gość neina
3 dzień- narazie samopoczucie świetne;) a jutro: sniadanie- 3 marchewki- 150 kcal\ albo ser biały-150 kcal II sniadanie 2 marchewki- 100kcal obiad szpinak- 100 kcal kolacja tuńczyk z puszki-150 kcal;)

przegryś sobie czasem jakiegoś orzeszka , rodzynkę itd :) tłuszcze też powinny znajdować się w tej diecie , i pij minimum 2 l wody żródlanej ( nie minerelnej i nie gazowanej i nie z kranu )

Gość neina
niestety wodę toleruje tylko gazowaną, albo jako herbatę;) próbowałam pic żródlaną ale mi poprostu nie smakuje;p orzeszki, rodzynki- uwielbiam, ale dodam je jak bedę wychodzic z diety;) hmmm...trochę dziweczyn się zadeklarowało do wspolnej diety, ale mam wrażenie że zostałam sama :D

hehe no ja też tylko gazowaną ale wiem ze nie wolno :( ale i tak uważam że lepiej gazowana niż słodkie napoje hihi więć możesz pić gazowaną . a ile chcesz byc na tej diecie??? ja tez jem dziennie ok 500 kcal ale ja nie zrobiłam tego tak drastycznie jak ty :P