Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

dlaczego wszystkim facetom ktorzy chca sie ze mna umowic chodzi tylko o seks?

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

ani ze mnie seksbomba, ani nie ubieram sie wyzywajaco, ani zbytnio nie kokietuje, a ostatnio kazdy chlopak ktory mnie podrywa robi to tylo po jedno, zeby mnie zaliczyc. nawet jak mi sie wydaje ze jakis chlopak jest mily i nawet moze by cos z tego moglo byc, to potem zawsze sie dowiaduje, ze z niego to straszny casanova i dupczyciel i chodzi mu tylko o jedno. czy to jakis okres w zyciu facetow 24-28lat gdzie nie w glowach im zwiazki tylko seks, bo ja juz sie powaznie obawiam,ze nia ma na tym swiecie wartosciowych facetow ,ktorzy poswiecili by mi troche uwagi.

średnie sikorki mają czasem błysk i jad , który powoduje zatrucie...:D

1) ryzyko zawodowe 2) sama ich sobie wybierasz 3) są wyjątki (średniacy i poniżej średniej)

Gość latwe pierogi
zacznij sie interesowac takimi ktorzy nie mysla tylko o zaliczaniu, kto ci kaze?

Gość zastanawiajaca sie
właśnie chodzi o to,ze zawsze potem w praniu wychodzi ,co tym facetom po glowie od poczatku chodzi, kiedy z jakiegos romansu ja nie moge miec przyjemnosci bo widze ze kazdy gest tego faceta jest po to zeby zaciagnac mnie do lozka, a ja musze mu ciagle i nagminie pokazywac granice