Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tama_goczi_

JAK DŁUGO PRZEŻYJĘ NA TAKIEJ DIECIE ?????

Polecane posty

Codzinnie tylko 0.5 litra maślanki i 250 ml soku Kobuś??? Długo tak przeżyję zanim nie kitnę?

Chociaż błonnik dołacz, bo wrzody hodujesz. Zdrowy błonnik- chyba w kauflandzie kupiłam- rewelacja!!

chodzi mi głównie o umartwianie ciała i odkrycie przez to wyższych stopni świadomości więc może to akurat w sam raz dieta skoro oszaleję. Aha... przyda się też jeśli schudę 3 kg ale to efekt dodatkowy diety.

nommm ja przezyłam w szpitalu bedac 2 tygodnie na tylko rano i wieczorem na kawie zbozowej i mleku

Soczyste_Owoce_Ogrodowe>>>. bedzie zyla dlugo ...nawet schudnie :) zwarjuje kazdy w jej otoczeniu .....sama tama bedzie napieta do granic wytrzymalosci............

Gość baby jednak są pojebane
zrobią WSZYSTKO dla facetów:P:o Nawet będą się glodzić,nawet azchorują,nawet umrą,WSZYSTKO dla facetów,WSZYSTKO,WSZYSTKO,WSZYSTKO...

tak tak od razu dla facetów! Przecież mówię że chodzi mi o wyższe stopnie świadomości! :D Już jestem napięta i zestresowana do granic możliwoście! Ja mam tyle stresów! No tyle stresów mam! No peeeeeeło! :D Same stresy! hehe

Gość baby jednak są pojebane
to już lepiej sobie coś zaćpaj:P Osiagniesz wtedy ciekawsze stany świaomości niż przez glodzenie się;) Dodatkowo przy tej diecie,ktorą chcesz zastosować dostaniesz mega,wielkiej,panoramicznej sraki:o:Gwarantuję Ci to!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmr
sraka murowana , kubus to trucizna, sama chemia!!