Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamFręcol

Kocham brązowe oczy u kobiet.

Polecane posty

Gość sour, so ssssssssssssour
Niektórzy ludzie w europie podniecają się tymi brązowymi oczami, a ja w nich nie widzę szczególnego. Nie wiem, pewnie z 90% ludzi na świecie ma taki kolor oczu. Widzę takiego człowieka z brązowymi oczami w Polsce, to od razu sobie wyobrażam, kim mógł być jego przodek... pierwotni ludzie europejscy mieli niebieskie i zielone oczy i tak powinno być. Pozostali brązowoocy to mieszanka, tak jak wcześniej wspomniałam :/ Nie wyobrażam sobie siebie z brązowymi oczami albo ciemną skórą. Obrzydza mnie to po prostu :/ Facet idealny dla mnie, to ze słowiańskimi rysami twarzy, wzrostem ok. 178-180, zielonymi oczami i brązowymi włosami, ehh marzenie :) żadnych brązowookich panów.

Obrzydza cię brązowy kolor oczu? Nie chciałabym cie spotkać i mam nadzieje , ze podobnych ludzi nie spotkam :O Uwielbiam ciemne męskie oczy ❤️

Od kiedy to jest naturalne, że europejczycy mają brązowe oczy? :/

I nie chodzi o to, że uważam, że brązowoocy są gorsi, bo oczy to nie jest wyznacznik osobowości. Tak samo głupio by było, gdyby w środkowej Afryce mieszkali niebieskoocy ludzie :/ Europa to Europa i tutaj powinni żyć ludzie z zielonymi i niebieskimi oczami. Moje skromne zdanie.

Południowa Europa, zgadzam się. Ale Polska, tutaj jest więcej brązowookich od niebieskookich albo zielonookich, a każdy uważa się za Polaka :/

Miałam kiedyś faceta Araba :D to pewnie po nim został mi taki uraz do brązowookich :D

Gość izia87
a ja mam oczy niebieskie,i jestem zadowolona bo mój kolor jest błękitny i ludzie się mnie pytaja czy nosze soczewki,a mój były chłopak z którym byłam 4 lata własnie na nie poleciał więc każdy lubi co innego mnie się brązowe oczy też podobaja ale niestety kojarzą mi sie z brudasami,arabusami itp:P

izia87 dokładnie :D

dziewczynaportug...ale sliczne pieski.....one to maja wierne oczka...

Gość ines ty tak od wczoraj
na kafe siedzisz?

Europa to Europa i tutaj powinni żyć ludzie z zielonymi i niebieskimi oczami. Największa bzdura jaką kiedykolwiek słyszałam . Kurwa, klasyfikacja nad wyższością ras pod względem koloru oczu :D

Gość izia87
do dziewczynyportugalczyka miałm podobnego psa jak ty czarnego ale niestety ktoś nam go uprowadził,pierw chcieli go od nas odkupić a za jakieś pare tygodni zaginą był piękny duży zdrowy szaman się nazywał:(

Gość stylaslidab1977
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://fantib.de/v0i7 sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...

Gość niewaznekto
a spotkaliście się ze zmianą koloru?zakochanym we mnie zmieniał się kolor oczu na zielony nie całkowicie ale robiły się coraz bardziej zielone jak moje

Słyszałam, że dzieciom często zmieniają się oczy z niebieskiego na zielony, ale że u dorosłych? Jednak świat nie przestanie mnie zaskakiwać ;) Ja z kolei jestem dumna ze swoich brązowych oczu, chociaż jeszcze kilka lat temu ich nie lubiłam i myślałam nawet o niebieskich soczewkach ;)