Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie takie pary.........

Czy przeciętna dziewczyna może poderwać przystojnego chłopaka????

Polecane posty

Gość sratatatatatatatatatatata
trzeba byc tylko pewna siebie i miec swoj styl. do tego swobooda zachowania, bez zadnego udawania i tyle. luz i znam taka pare;P ja i moj chlopak,:D no dobra, ja moze i jestem ladna, buzie mam calkiem calkiem, ale mam np grube dupsko ;p wiec uwazam sie za calkiem przecietna dziewczyne ogolnie. za to moj facet.. effff od pol roku z nim jestem a codziennie go widzac mysle sobie:boze jaki on przystojny.. wg mnie jest mega, kolezanki ktore go poznaly tez uwazaja ze jest przystojny, wiec moze cos w tym jest aaa i bardzo wielu przystojnych niesamowicie facetow woli zwykle laski, bez tony pudru na gebie itd z fajnymi pasjami i poczuciem humoru. naturalnosc jest dla nich niezwykle wazna. i to wiem nie z jegnego tylko przykladu :)

ah no i poczucie wlasnej wartyosci. to podstawy moja droga:) i luz luz luz :) powodzenia:) moze powiedz cos i nim wiecej to cos doradzimy

Gość Bartold
piękne to mają za darmo do Czech :)

ale ja nie mam ładnej twarzy :P i to jest ten problem :P dupsko może być :)

oj powiem tak: trodno mi coś o nim powiedzieć, jest niesamowicie pozytywnym człowiekiem i dlatego tak kreci ah, ciągle się uśmiecha, nawet jak ja coś powiem :P kurcze jest taki pozytywny dużo rozmawia z moja znajoma (ona ma chlopaka kochaja sie, on nic do niej nie ma wiem to) ale jakos tak przy mnie już mniej, zreszta naprawde poznalismy sie bardzo niedawno, ale przy mnie jest jakiś spokojniejszy, moze mi sie wydaje tylko, ale mało rozmawialismy do tej pory.

no wlasnie z moim poczuciem wlasnej wartosci zawsze byl problem, jak zrobić zeby tegonie wyczuł w takim razie ? kurcze powinnam sie uczy, egzaminy za chwile a ja tu o romansach mysle heh

hm kurcze no ja ogolnie swietnie potrafie udawac przed facetem ktory mi sie podoba ze mam wysokie poczucie wlasnej wartgosci itd, ale to z tego wzgledu ze on mnie zajebiscie oniesmiela, wiec zgrywam sie zeby nie spalic buraka przy byle okazji i po prostu gram, ze nic mnie nie rusza, i udaje taki luz ;p najlepiej to duzo usmiechu na buzi i poczucie humoru. i bez spinania sie i denerwowania o byle co. ;]

dzieki :) sprobuje jutro :P czekam na dalsze rady :)

a tak w ogole to kurcze musze przyznac ze jestem zaskoczona, spodziewałam sie odpowiedzi typu "spadaj na bambus brzydulo" a tutaj pięknie kulturalnie, wszyscy tak pozytywnie mnie nastroili, w dodatku bez podszywów, no prosze :) chyba faktycznie uwierze ze mam szanse :)

co myslicie spódnica czy spodnie jutro? wybaczcie tak dziecinne pytanie:D ale co mi tam raz sie żyje:P

Gość frameofmind
Z tego co obserwuje wsrod znajomych, to najwieksi przystojniacy wyladowali na stale wlasnie obok takich przecietnych, takze powodzenia;)

eh ludzie wy to naprawde potraficie podniesc na duchu:)

on nie jest znowu jakims suuuper przystojniakiem, jest niski:D ale jego twarz jest niesamowicie przyciagajaca, taka sympatyczna i taka ładniutka :)

niech ktoś jeszcze coś powie kurcze, nudzi mi się i myśle tylko o nim, spódnica czy spodnie?:P zrobie z siebie debila jak założe spodnice? :D

sratatata

Gość kornwalia
ja znam pelno takich par a z tych znanych Holowczyc, Pitt prezd Angie mial Jen i Juliette Levis- obie nie piekne

dziewczyno co ja bym dała zeby wygladać jak te brzudule ktore wymieniłas :D szczegolnie juliette lewis mmmm urocza jest

Gość do goooooory
:)