Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie takie pary.........

Czy przeciętna dziewczyna może poderwać przystojnego chłopaka????

Polecane posty

Witam, otóż zastanawia mnie czy zwykła dziewczyna (nie brzydka) po prostu nic nadzwyczajnego może poderwać chlopaka (jest przystojny niestety:P, lepiej gdyby tez był przeciętny byłoby łatwiej:P) czy lepiej sobie od razu darować bo on może mieć dziewczyn ile i kiedy chce? Pytam z ciekawości :)

Gość skoczylasdupajas
mnie moze poderwac brzydula 30:D

Gość jon van papieros
Każdy człowiek jest przeciętny który posiada w sobie coś nieprzeciętnego ;)

Gość pewnie że może
jeśli jest pewna siebie. Znam wiele takich par

pytam powaznie a wy sie nabijacie:P znacie takie przypadki hm?

Gość hmmmm......................
myśle że tak ... w końcu to my decydujemy czy chcemy z kimś być :p.... każda dziewczyna ma szanse bo każdemu chłopakowi podoba sie inna ....a co to ma znaczyć ze zwyczajna, dla chłopaków nie ma zwyczajnych :)

nie jestem pewna siebie, dlatego wolałabym zeby nie byl przystojny :/ wiem ze chyba mnie lubi (trudno stwierdzić dopiero sie poznaliśmy) ale chyba nawet bałabym sie sprobować ze mnie wyśmieje.

wiem ze nie jestem piekna, nigdy nie byłam wiec nie pitol :P ale dzieki za nadzieje :)

Gość fredek
Jak Ty jesteś przeciętna :D to co dopiero faceci - szkoda gadać ...

Gość pewnie że może
No ja piszę poważnie ,że znam . zresztą rozejrzyj się czy przystojni faceci mają zawsze dziewczyny piękne jak modelki? w ogóle to rzadko zdarzają się taie pary ,żeby obydwoje byli piękni

Jestem prosze sie nie kłocic :P

Gość pewnie że może
A jak nie jesteś pewna siebie to nie dobrze bo tacy faceci głownie na takie lecą nie wiem czemu

Gość Jeśli jest przystojny
To takich jak ty- chętnych na niego przeciętniaczek jest multum. Musisz go czymś zaskoczyć, zrobić coś, czym będziesz się wyróżniać na tle reszty... ZGWAŁĆ GO a straci dla ciebie głowę 🖐️

smieje sie z moich żartów, czy to dobry znak?? :P A pewności siebie chyba juz nie zdabede niestety :(

Kobito, gdyby ludzie wiązali się w pary piękno-piękne/przeciętno-przecietne/brzydko-brzydkie, to by ludzkość wyginęła:D

Gość jak mogłaś mnie to zrobić
oprócz tego, że przystojniak to ma coś w głowie, czy tylko wniesie jajka i armatkę i Twój płacz ?

Jak juz pisałam nie zalezy mi na tym ze on jest przystojny, nie o to chodzi, po prostu lubie go, mam dziwne uczucie na jego widok:P ale wolalabym zeby nie byl przystojny wtedy mogłabym spróbować, a tak jak napisano wyżej, przecietnych dziewczyna wokol niego jest wie,e mało tego, jest wokol niego zapewne wiele ładnych dziewczyna, więc niby czemu mialabym próbować, zapewne mając do wyboru ja a "ładna" wybierze ją, proste?

nie chce podrywać nikogo tutaj!! w ogole nie chce podrywać, pytam tylko co o tym myślicie... przecietna zreszta trudno siebie samem ocenic (uprzedzam pytanie, nie wrzuce zadnej fotki)

przepraszam za literówki :/

Wbrew pozorom tym przystojnym aż tak bardzo nie zależy żeby mieć jakąś super laskę( tzn to jeszcze zależy od charakteru ,ale zwykle tak jest) bo nie muszą się dowartościowywać. Właśnie ci brzydcy często marzą o nie wiem jakiej dziewczynie. Też znam wiele par gdzie dziewczyna jest przeciętna , a facet przystojny

No ok, załóżmy że tak jest, co można zatem zrobic zeby zwrócic jego uwage, wiem wiem charakterem, ale jakies szczegolne rady? nie chce go podrywac bo nie chce wyjasc na idiotke, ale tak delikatnie sprobowac go czyms zainteresowac?

no tak tak i skonczyly sie rady:P pomozcie prosze, eh nie mam do kogo sie z tym zwrócic bo boje sie ze ktos na mnie spojrzy i pomysli "ona do niego?!" tutaj mozna o wszystko zapytac i nikt nie wysmieje :) a jak wysmieje to co z tego i tak nie wie kogo wyśmiewa:P

lalalalalala

Gość RedHat
bierz Go ... może ma już dość pustych ślicznotek

nie mowimy o przedmiocie heloł :P czekam na poważne propozycje czym go zaciekawić skoro wyglądem niestety nie mogę :/ ?

ps. piękna nigdy dość wierz mi:)

może staraj się bywać częściej tam gdzie on bywa ,częściej z nim gadać .możesz też coś zmienić w swoim wyglądzie , zmienić fryzurę ,makijaż żeby zobaczył w Tobie kobietę

Gość RedHat
o przedmiocie nie pisałabym z dużej litery ;-) ej no heloł sobą Go zainteresuj, swoją osobowością, zainteresowaniami, nie wiem jak z Twoją spontanicznością i jak dobrze się znacie ale spróbuj raz zaszaleć i bez ostrzeżenia np zaproś Go do jakiegos fajnego miejsca: nad wode, na koncert, coś co może mu się spodobac... zaproś w sensie po prostu go zabierz, od razu, zeby nie mial wiele czasu na rozkminianie :-) aha i znam dobrze jedną taką parę :))))))))))))))))

no tak hmmm zmienić coś w swoim wyglądzie hm może tak, ale jeśli od razu nie zobaczył we mnie kobiety to czy mam szanse to zmienić? Ostatnio czesto bywam tam gdzie on bywa :P nie za czesto żeby nie wzbudzać podejrzen ale na szczescie mamy wspolną znajomą :D a zachowaniem, jak mogę go przyciągnąć? Sorki, nie mam doświadczenia :)

kazałeś/łaś mi Go brać:P nie mogę go zaprosić nie mam na tyle odwagi niestety, poza tym aż tak się nie znamy jeszccze, muszę go dopiero zaciekawić, kurde problem tylko z tymi facetami no:P