Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im very upset

ktoś truje mojego psa !!

Polecane posty

Gość im very upset

witam wszystkich forumowiczów ;) mam taki problem , ktoś najprawdopodobniej z moich sąsiadów truje mojego psa - owczarka podchalańskiego :( od kilku dni widze ze wymiotuje :( i ogolnie kiepsko wygląda :( zastanawiam sie co z tym fantem zrobic 😠 nie mam za bardzo mozliwosci zeby go wziasc w inne miejsce przeniesc. . . :( dodam ze to juz moj czwarty pies w ciagu ostatnich 7 lat 😠 z poprzednimi bylo tak samo :( :( :( poza tym dość często znajduję różne gwoździe i inne przedmioty które leżą na chodniku obok garażu :o niestety nie udalo mi sie przyłapać nikogo. . . myślę nad założeniem kamer ale to dość duże koszty. . . i chyba sie poświęce i spędze kilka nocy na polu i jak przyuważe sQrw****a co to robi to pożałuje !!!

Gość dziwa
jakby ktos zrobil krzywde mojemu pieskowi lub kotkowi to chyba bym skurwysy*na zajebala. i na twoim miejscu zainwestowala bym w kamerke

Gość URSUS C330
Najwidoczniej ujada albo straszy ludzi, zrob mu ogrodzenie w ogrodzeniu, jak wiesz co mam na mysli.

Gość życzę powodzenia
Monitoring nie będzie zbyt drogi, jeśli wykorzystasz zwykłe kamerki internetowe - byle dobrze je ustawić.

Prymitywow nie brakuje:/ Co za okropni "ludzie":/ Gdybym dorwala takiego potwora ktory meczy zwierzeta to nie wiem co bym mu zrobila:/

Gość URSUS C330
Dobre dobre ! a parwowirus bardzo dlugo moze przezyc w ziemi (wydalony ze stolcem) wiec psy mogly sie od siebie zarazac :D

Gość znajoma miała konflikt
z sąsiadami i przywiesiła sobie fikcyjną tabliczkę pewnej firmy ochraniarskiej i rozpowiedziała sąsaidom, że ma pełen monitoring i kamery z 4 stron usytuowane w wywietrznikach i konflikt nagle ustał. też miała przebite opony, wycięte krzewy, wyrwane chinki itp.