Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazetka.

dlaczego faceci po zerwaniu tak szybko maja juz nastepna dziewczyne?

Polecane posty

Gość gazetka.

am kobiety bardziej to przezywaja?

Gość RedHat
bo wychodzą z założenia: klin klinem dla nas też by to było lepsze no ale jest jak jest

Gość wcale tak nie jst
widocznie spotykasz chujowych facetow

To nie jest zasada że tak jest i koniec. Znam faceta który mimo iż minęły 3 lata dalej nie ma kobiety. A mój obecny partner zostawił ex partnerkę dla mnie. Jak widać nie można uogulniać.

Gość rogaczka
co sie przejmujesz, mój jeszcze dobrze nie zerwał a juz miał inną :O to dopiero porazka :O

Gość rogaczka
a dlaczego zostawił tamtą? po ile macie lat?

Gość ** konwalijka**
~~~~~~ u kobiet też tak bywa - niestety tu nie ma różnicy płci :-( :p '-)

Gość rogaczka
do ciebie :)

Gość rogaczka
wiesz ja jestem tą drugą stroną i nigdy nie zrozumiem takie postepowania faceta, byc z kimś jak to mialo w twoim przypadku 8 lat a potem odejsc do innej, czyli byl z nią mysląc ze jak znajdzie lepsza to odejdzie, a jak nie to ma z kim zostac? :O frajer, bez obrazy

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
rogaczka zgadzam sie frajer to malo powiedziane gardze takimi facetami, sorry ..facet to chyba dla takiej swini za duzo jak mogl tamta dziewczyne tak skrzywdzic? nie znosze palantow myslacych tylko o swoim fiucie:O

Gość BVBBCBC
kto przezywa ,to przezywa .ja nie.

Źle mnie zrozumiałaś.... Nie był z nią aby przeczekać aż pojawi sie ktoś inny. Ja i On znamy się 8 lat. On z nią był 4 lata. Poza tym absolutnie nie piszę tego złośliwie... to była kobieta bardzo interesowna.

dziewczyny na podstawie tego co napisałam już oczernilyście człowieka jeszcze źle rozumiejąc tekst. Musiałabym Wam napisać wszystko od początku do końca a po co ????

To nie jest zasada że tak jest i koniec. Znam faceta który mimo iż minęły 3 lata dalej nie ma kobiety. A mój obecny partner zostawił ex partnerkę dla mnie. Jak widać nie można uogulniać.

Gość już przed
oni mają te następne dziewczyny już przed zerwaniem najpierw zdradzają większość facetów jest śmieciami, to brudne zarażone świnie obłuda i kłamstwo śmierdzące samce zawieszone na zdradliwym penisie

Gość jesteście nudne
to was zmieniamy

Gość hhhhkj

A mój były z którym nie jestem prawie dwa lata, znalazł sobie jakąs dziewczyne, ale i tak średnio co dwa miesiace pisze mi, ze tęskni za mna, że chciałby żebysmy sie pobrali:D:D:D Ale on to chyba ma cos z głowa, bo raz pisze mi, ze tęskni bla bla bla a raz że jestem taka siaka i owaka i że to ja mam cos z głową, że nie chce jego:D

A ostatni eks tez znalazł sobie laske po 2 tygodniach a i tak napisał, ze próbuje w niej odnaleśc cząstke mnie a że się nie da i że było ze mną zajebiście... A dupe nowa pewnie znalazł, bo jest już w pewnym wieku i ma parcie na dziecko, stały związek itp.

Gość hehe czastke ciebie buehehe
kazdej tak mowia:D

:D Tylko, ze skoro maja mnie "gdzieś" to po cholere sie oddzywaja, piszą co tam u mnie, mimo iz zlewam ich ciepłym moczem?:D

Gość a moj moj moj
moj zostawil dziewczyne po 8 latach. mowi, ze nawet jakby mnie nie bylo to i tak przerwalby to. przez te 8 lat zrywali ze soba kilka razy. nie zareczyli sie i nawet nie rozmawiali o slubie. dla mnie super, ze zerwali:) bo tyle lat czekalam na niego:)

Gość a moj moj moj
p.s. takie życie! a co ma sie męczyć i żyć samemu, po np. nie minął jeszcze okres żałoby.

Gość moze jestem wyjatkiem
jednak nie mozna mowic ze wszyscy faceci tak robia. takie zachowanie swiadczy o tych, ktorzy tak robia a nie o wszystkich...

Gość hehe czastke ciebie buehehe
ah tak.jestes tak wyjatkowa ze przez cale zycie cie nie moga zapomniec heheh

Gość Dogorywający
ale nie prawda, tu nie ma podzialu kobieta/mezczyzna tylko zalezy od czlwoieka, jak zwiazek ktos traktuje lekko to potem nie ma problemu w szukaniu innego poartnera. ja jako facet mam tak ze nie szukam sobie po rozstaniu od razu, nawet nie chce mnie sie.