Dzolla91 0 Napisano Maj 25, 2009 Czy jest możliwe, że znów może pojawić się torbiel stosując kuracje hormonalną, cilest ? Dodam, że wykryto u mnie torbiel 3 cm. Objawami były silne bóle podbrzusza 24h na dobe. Wchłoneła się po zastosowaniu antybiotyku i dwóch opakowanach yasminiu. Teraz Gdy już się wchłoneła/pekła przepisano mi celist. Jednak dziś biore 11 tabletke 1 opakowania i jakoś dziwnie się czuje. Wydaje mi się, że coś czuje w podbrzuszu, jestem nerowa, płaczliwa i ogólnie żle się czuje. Obawiam się, że znów może to być torbiel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzolla91 0 Napisano Maj 25, 2009 Proszę, o jakąkolwiek porade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunetka 8444 Napisano Maj 27, 2009 Nie koniecznie musza to byc objawy torbieli, zalezy w ktorym dniu cyklu jestes, moga to byc objawy zblizajacego sie okresu. Sama mialam torbiel ktora trzeba bylo usunac laparoskopowo, jestem 1.5 roku po zabiegu, musialam brac rowniez tabletki hormonalne po, niedawno zrobilam usg by sprawdzic czy torbiel nie powrocila, i niestety urosla znow kilka malych torbieli, lekarz zalecil mi branie hormonow przez 6m-cy. Jezeli masz jakies watpliwosci idz do lekarza i popros o badanie usg wtedy bedziesz wiedziala co jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sawanna75 0 Napisano Maj 27, 2009 ja też mam ponownie torbiel mimo , że zażywałam hormony ale myslę , że zanim Ty zaczniesz się martwić powinnaś iść najpierw do lekarza na badanie - trzymam kciukasy aby to jednak nie było to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach