Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Prawde mówiąc to nic mnie w życiu nie obchodzi!

Polecane posty

:P Tyczy się to wszystkiego Seksu przed ślubem..... jak ktoś chce to niech to zrobi Aborcja.... jak jakaś kobieta chce... to niech to zrobi - mnie ten problem i tak nie będzie dotyczył napewno nie z punktu widzenia kobiety ani nawet z punktu widzenia mężczyzny(wystarczy popatrzec na moją stopke) To samo tyczy sie eutanazji czy in vitro... :D :D Byle bym tylko o tym wszystkim nie musiał wiedziec :)

Bo niby po co mam się przejmowac innymi ludźmi? Niech każdy postępuje wobec własnego sumienia! :) :) Wystarczy by tylko mnie o tym nikt nie informował :) bo nie chce żeby ktoś ze mną dzielił swoje cierpienie :D :D

Biedroneczko - zgadzam się z Tobą :D :D :D :D :D :D :D :D Po co ja mam się przejmowac ludźmi... sam się od czasu do czasu masturbuje A gdybym już się kiedyś z kimś związał, daj my na to gdybym poczuł że potrzebuje kobiety to szukał bym takiej która nie chce miec dzieci.... i sam dokonał wazektomi :D :D :D :D :D ale póki co to i tak wole to robic sam bo brzydze się ludźmi, nawet nie jestem pewny swojej orientacji :O nie chce sobie brac czyichś problemów na głowe :D :D

Gość radośnie iść przez życie
...tak! niech każdy postępuje według własnego sumienia :p :p :o :-) ;o

nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie nie akceptują gejów itd. co ich to interesuje co oni robią?? ich życie...