Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sex Coach

Do Panów z niewielkim interesem

Polecane posty

Gość Sex Coach

Czy wiecie od czego zależy wielkość naszego członka i jak w młodym wieku możemy na nią wpływać bez treningów rozciągających ciała jamiste? Jest sposób, kiedy miałem 13 lat zauważyłem że dojrzewam, staje się facetem, rosną włosy łonowe, ale penis był mały, zmierzyłem go, miał 12 cm we wzwodzie. Nie zrobilem z tym nic przez kolejne 5 lat, do tego czasu urósł do 14,5 cm we wzwodzie. Jak dla mnie było to upokarzające, czytalem artykuły o ćwiczeniach i innych sposobach na powiekszenie męskosci, preparatach i pompkach, rozciągaczach proszkach płynach i wszystkim co się da. To wszystko pic na wode, wielu kolesi wypowiadało się na ich temat, jeden wielki stek bzdur. NA WIELKOŚĆ NASZEGO KUTASA MAJĄ WPŁYW MIĘŚNIE MIEDNICY TAK, teraz mam 24 lata i jestem posiadaczem 17,3 cm penisa w długości i 15 cm w grubości, od momentu gdy zacząłem biegać, jeść mnóóóóstwo pistacji, przestalem jezdzic na rowerze, mastyurbowalem sie regularnie rano i wieczorem bez zadnego rozciagania, cwiczyłem miesnie zwieracza, jadłem wazywa, zero napojow gazowanych i sztucznych soków, cwiczylem miesnie ud i pachwin, nauczylem sie kontrolowac wytrysk, mogę spokojnie powiedzieć że zdrowy tryb życia ma ogromny wpływ na waszą potencje. Pozdrwiam wszystkich zakompleksionych i zagrzewam do roboty, naprawde warto, mozecie sie smiac i podszywac ale nic wam to nie da, nie zwiekszy to waszego penisa, zamiast tego wezcie sie za siebie. Pozdrawiam

Gość Sex Coach
Nie reklamuje żadnego produktu, jedynie własne doświadczenie, teraz korzystam z życia

Gość haha....
tylko tyle..??wsydzilbys sie pisac o tych marnych centymetrach...

Gość Sex Coach
Tak jak napisałem w pierwszym poście, możecie sie smiać ale to nie zwiększy waszego penisa, śmiej się chłopcze :) śmiej śmiej śmiej

Gość in chaos
dzieki za dobry post. mam pytanie do co jazdy na rowerze - mam rozumiec ze dziala to na niekorzysc?

Gość Sex Coach
W sporych ilościach jeżeli tak mogę powiedzieć to tak, jądra produkują testosteron odpowiedzialny za męskie organy, a więc podstawą naszego interesu jest zadbana sakiewka ;)

Gość wyspany koleś
troche dziwnie wygląda ten twój zdrowy tryb życia, ja tam w nocy wolę spać, podejrzewam że sen lepiej wpływa na potencję niż wiadro pistacji