Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkibrzydal

Jestem brzydki

Polecane posty

Gość brzydkibrzydal

Jestem blady i wiele osob mi przez to dogaduje :( Mam dosc tekstow typu "opalil bys sie", nie chce samoopalaczy ani solarium... Sprzet mam niezly, kobiecie bym na pewno dogodzil tym co mam w spodniach (18cm), ale przeciez z fajfusem na wierzchu sie nie chodzi. Z charakteru jestem raczej spokojny, nie lubie odstawac od reszty. Czy ktos taki jak ja ma szanse na normalny zwiazek ? :(

ja tez jestem blada :) i lubie swoja bladosc :D hehe zebys wiedzial ile sie nasluchalm tekstów typu: opalilabys sie :D nie bierz do glowy :) glowa do gory, nie jestes przecietny, cos cie wyroznia :)

Gość adrianno1234567890
No, słońce Ci pomoże. A i sprawdź sobie żelazo we krwi.

Gość brzydkibrzydal
Czuje, ze twarz tez niezbyt ciekawa jest ;/ Duze usta i w ogole...

Gość brzydkibrzydal
cere mam raczej porcelanowa

Hmmmm a może postaraj się potraktować bladość jako atut :) Teraz chodzi tylu bananowych facetów po solarze że twoja naturalność może być fajna :)

Gość brzydkibrzydal
No nie wiem... Z tego co widze to kobiety wola tych po solarium. Jestem wysoki, sredniozbudowany, mam duze niebieskie oczy, duze usta i jestem blady. Teraz sobie mnie wyobraz i wyciagnij wnioski, zadna takiego by nie chciala.

Czemu nie? Wybacz ale nie wybieram sobie faceta w zależności od odcienia skóry ;) Poza tym masz duże, niebieskie oczy więc no no :)

Gość brzydkibrzydal
A czemu pytasz ? :P

Gość brzydkibrzydal
Dzieki. Jestem z woj.zachodniopomorskiego, moge sie spotkac zeby pogadac, nic wiecej... A teraz skupmy sie na moim problemie :)

chcesz się tu dowartościować? nie uważasz że to trochę żałosne?

Gość brzydkibrzydal
Nic nie widze :P Podapada mi to pod jakis zart raczej. Co do duzych niebieskich oczu to one raczej facetow kreca :P

hehe ja też mam duże niebieskie oczy :P więc możemy się nawzajem zachwalać ;) a poważnie naprawdę uważam że bladość jest ok :) a jak masz z opalaniem się

Gość brzydkibrzydal
Slonce na mnie nie dziala (powaznie), sprobowalem raz samoopalacza i wygladalem po nim jak dalmatynczyk. Doriscostam, nie chce sie dowartosciowac, nie oczekuje odpowiedzi w stylu "jestes lladny"

Uśmiałam się z tego dalmatyńczyka (wybacz) ;) Naprawdę tak bardzo Ci to przeszkadza? Czy raczej Twoim znajomym? Nie wiem nie mogę sobie wyobrazić jak blady jesteś. Przy trupiosinym zaczełabym się martwić ale tak uważam że nie masz powodu do zmartwień ;)

Świadczy o tobie choćby to, że nie chce Ci się przepisać nawet całego nicku. Twoje wypowoedzi przypominają mi cos w stylu "napisze że jestem brzydki a wy powiedzcie że to nieprawda. powiedzcie że jestem ładny..."

Gość pocionkowiec
Przeszkadza to raczej facetom, moze dlatego ze mam delikatna dziewczeca twarz ? Czasem jakas panna sie dziwnie na mnie patrzy, puszcza oczka i usmiecha ale to raczej rzadko sie zdarza wiec nie wiem co o tym myslec. Truposiny nie jestem, zle to ujalem zakladajac temat, cere mam porcelanowa nie blada :P

Możesz sie na mnie obrazić ale z Twoich opisów wynika że trochę sobie wmówiłeś kompleks ;) Spójrz na to z drugiej strony jesteś orginalny :D

Gość pocionkowiec
dorisday to byla taka aluzja do tego, ze nie mam ochoty na rozmowe z toba. Zapytalem w pierwszym poscie czy mam szanse na normalny zwiazek z takim wygladem, wiec wskaz mi prosze w ktorym miejscu probowalem sie dowartosciowac.

Gość adiosss
albinosem moze jestes

Skoro nie masz ochoty na rozmowę ze mną to nie widzę powodu dla którego miałabym się wysilać w udowadnianiu Ci czegokolwiek. Zwrócę tylko uwage na fakt, że rozmawiasz z osobami, które Cię popierają a ja jako, że mam odmienne zdanie jestem już "dorisczymśtam". To dla mnie wystarczającę do określenia Twojego podejścia.

Gość pocionkowiec
Probowalem... Podobala mi sie pewna dziewczyna, duzo sie ze soba spotykalismy, zwierzala mi sie. I pewnego dnia powiedziala mi, ze podoba sie jej moj znajomy. Tak oto przestalem probowac :P

Gość troche jestes
podobny do mojego faceta, tez jest blady wyglada jak wampir, duze oczy i usta ale dla mnie jest najpiekniejszy na swiecie w dodatku ma 2 M wzrostu,kiedys trafisz na wlasciwa dziewczyne dla ktorej ty bedziesz najladniejszy ze wszystkich facetow i najprzystojniejszy