Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihuihiuhiuh

Babom juz sie totalnie w d. poprzewracalo, kazda nie wazne czy ladna czy

Polecane posty

Gość uihuihiuhiuh

brzydka jak wystrzelony kapiszon, chce miec tylko przystojnego faceta.. Nie moze byc przecietny musi byc zajebisty!! Swiat stanal na glowie, czy wy baby rozumiecie ze to wy macie byc ladne a nie facet? Facet ma miec charakter i leb na karku, od zawsze tak bylo. A teraz wedlug was, ma byc zajebiscie przystojny, zarabiac kupe szmalu, zapewniac wam rozrywke, atrakcje, bezpieczenstwo itd itp a wy co ? wypniecie sie i na tym wasza rola sie konczy?? puknijcie sie w te swoje puste dupy

Gość pffffffffffffffff
i co ze brzydka?:o to juz bzrydkie kobiety nie moga meic swojego zdania i gustu? moga!

Gość przystojniaczek
macie przerost ambicji nad mozliwosciami moje drogie

Gość pffffffffffffffff
i wzajemnie :) nie znam meskiego paszteta ktory szuka drugiego paszteta wrecz przeciwnie mysli ze jest cudowny i przystojyn;)

Gość uihuihiuhiuh
ale na facetow to dupe wydzieracie ze jak przecietny to niech szuka w swojej kategorii.. a co dopiero baba, no tak na zdrowy rozum jak kobieta moze WYMAGAC od faceta zeby byla jakis nie wiadomo jaki przystojny, tym bardziej te przecietne i nizej, swiat na lbie stanal. Nie mowie ze kazdemu przecietnemu facetowi nalezy sie super piekna kobieta, ale moze ja zdobyc-chociazby poprzez to ze jest zaradny, umie zadbac o ich wspolne interesy, jest przeisebiorczy i zapobiegliwy.. ale baba? baba moze zdobyc przystojnego faceta jedynie uroda a jak jej nie ma to niech nie wymaga cudow

Baba kopła cię dokładnie i teraz płaczesz i wyzalasz się matołku.Dobrze ci zrobiła.moze zmądrzejesz,choć osobiście śmiem wątpić.:P:D

Gość uihuihiuhiuh
nikt mnie nie "kopl" ignorancie, wyrazam swoja opinie bo mi wolno

Gość pffffffffffffffff
facetom sie w dupach przewracalo od wieków :)

Gość forse si forse no
dobrze mowisz, wiem po sobie mialam przystojniakow, kolezanki mi zazdroscily, ale co z tego jak byli nieslowni, nie moglam na nich polegac ani zaufac, nie mysleli przyszlosciowo, zyli z dnia na dzien, imprezki, alkohol itp teraz mam kolege-na razie kolege- zakochal sie we mnie, chlop nie jest super piekny, fak faktem wysoki, nie chudy, ale ma duzy nos, przecietnie sie ubiera i naprawde a wygladu przecietniak, ale za to jaki ma chrakter, ja go o nic nie musze prosic bo sam wychodzi z inicjatywa, wiem czego potrzebuje i spelnia moje 'zachcianki', jest przedsiebiorczy i dobrze zorganizowany, ma stala prace, mieszkanie i samochod, czego chciec wiecej:D?

Gość uihuihiuhiuh
To w takim razie co musi zaoferowac ze swojej strony kobieta Twoim zdaniem? od wiek wiekow wiadomo ze byla jest i bedzie to tylko uroda.. Na facecie ciazy wszystko -zalatwianie spraw, pilnowanie biznesu, zabezpieczenie przyszlej rodziny, zapewnianie atrakcji kobiecie (malo tego musi byz zajebisty w lozku rzecz jasna) itd itp a kobieta co? za co w takim razie Ona jest odpowiedzialna, jezeli nawet nie moze zaoferowac swojej urody?

Gość forse si forse no
jak to za co? za WYCHOWANIE dzieci!

Gość nie dzieciom
a jak nie chce miec dzieci ?;)

Gość uihuihiuhiuh
eeeeee tam wychowanie dzieci :classic_cool:

Gość bułcia
moj tam nie jest zajebisty i ma chwilowo impotencje :) dlatego na dzien dzisiejszy podoba mi sie jego zajebisty kolega, u ktorego nie mam szans, bo sama jestem pasztetem. Tak to juz niestety bywa sredniaki nie maja co mierzyc wyzej. Przykre ale coz. LAJF

Eee...Wrzuciłeś wszystkie baby do jednego wora:P heh. Ja mam faceta inteligetnego, studiującego , ustawionego, a że dla mnie jest przystojny to swoją drogą ważniejsze są te pierwsze cechy :) z tumokami po zawodówce też nie warto się zadawać.

Gość niusika
A ja jestem ładna a zakochałam się w brzydalu, a on się bawi moimi uczuciami :O

ja nie musze mieć przystojnego faceta ale muszę mieć zaradnego życiowo a nie fajtłape która wpada w tarapaty albo interesy nie wychodzą musi być bystry, towarzyski, zaradny, wygląd powiedziałabym nieważny --ale musi być higiena, perfumy, odpowiedni ubiór - nie dresy , odpowiednie obuwie - o to ja mogę zadbać

Gość edziowa22
nie wszystkie kobiety maja takie wymagania. ale powiem ci autorze ze u mnie w grupie na roku pelno takich co to wybrzydzaja, z reguly sa ta pasztety same z siebie ukryte nieudolnie pod makijazem solara i modnymi ciuchami:)

Gość .m.m.
"ale na facetow to d**e wydzieracie ze jak przecietny to niech szuka w swojej kategorii.. " czy któras cie zraniła ze wylewasz tu swoje gówno warte racje?? moj nie jest przystojny, jest sredni, nie zarabia kupy szmalu, ale jest takim wariatem ze nie dało sie go nie pokochac jezeli komus sie w dupie poprzewracało to własnie facetom, dla was laska powinna ładnie wyglądac i dawac kiedy wy macie ochote a wy jestescie od reszty... załosne i staroswieckie podejscie...moze jestes młodym zacukanym desperatą?? "od wiek wiekow wiadomo ze byla jest i bedzie to tylko uroda.. " albo jestes starej daty... moze kiedys tak było... w sredniowieczu.... od dawna w niektórych krajach kobiety sprawują rzady najwyzsze dlatego obywatele sa bogaci nie to co u nas...zawsze faceci... pozatym kazdy ma swój rozum i wie ze jest równouprawnienie bo sredniowiecze było dawno temu... ale widocznie twój mózg dzieki twoim przodkom sie niewyewoluował.......... ps moze kiedys znajdziesz dziewczyne która zacznie cie szanowac i nie patrz tylko na urode, znam wielu starszych facetów którzy mowia ze z ładnej miski sie nie najesz, ale ty staroswiecki bucu pewnie wiesz lepiej bo jestes zamkniety w swoim swiatku daleko odbiegaący od rzeczywistosci 🖐️

Gość a dlaczego zaraz
A kto mi zabroni miec wymagania???? Najwyzej takiego faceta nie znajdę, ale wymagania miec mogę. I już. :P :D

Gość co za bzdury
najwazniejsze, ezby byl dobry w .. ;D

Gość Kalkulatorek
Pasztety oczekują niewiadomo czego. Jak kiedyś zdarzało mi się zagadywać do pasztetów, tych trochę lepszych, to dostawałem kosza i to w prymitywny chamski sposób. jak zagadywałem do atrakcyjnych dziewczyn, to zawsze były miłe i często się umawiały. Wole podrywac atrakcyjne nie tylko ze względu na urodę, ale też dlatego, że są bardziej normalne i milsze niż brzydkie. Nie szukaja ksiecia z bajki, bo tacy co wieczor podrywają je w klubach i chca zaciagnąć do łózka na jedna noc.

Gość vbcbbc
a co to znaczy troche lepszy pasztet?? :O

Gość a skad ty takie brednie
wziąles dziecko ???? za duzo filmow sie naogladalo co ?? !! :O

Z twojego postu wynika, ze ludzie nie są równi tylko mozna ich przyporządkować do kategorii, i tak najwyzej w hierarchi stoją: a) mężczyźni przystojni, którzy na dodatek sa przedsiębiorczy, zaradni i najlepiej żeby te cechy się materializowały w pieniądzach b) piękne kobiety stoją na równi z przystojnymi facetami - fajtłapami, lub zaradnymi życiowi aczkolwiek nie obdarzonymi urodą c)najniżej w hierarchi znajdują się brzydkie baby, a na równi z nimi niby brzydcy faceci- fajtlapy życiowe :D jednym słowem przerąbane