Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pospiech zlym doradca

za wczesnie czy nie?

Polecane posty

jestesmy ze soba pol roku znamy sie 8 miesiecy,czy to jest za wczesnie zeby sie zareczyc czy nie?

Gość hehehe_
nie jest

tak sobie ostatnio rozmawialismy o zareczynach i on powiedzial ze my sie nie zareczymy bo to za wczesnie i nie jest gotowy jeszcze na to,tak sobie terz mysle ze moze on nie traktuje tego zwiazku powaznie, nie chodzi mi o to zeby sie od razu zareczac ale o zdanie w ktorym stwierdzil ze nie jest jeszcze gotowy na to, czyzby to oznaczalo ze nie planuje zadnej prezyszlosci ze mna?

Gość hehehe_
ile macie lat??

Przepraszam, wiek jest istotną informacją ? Miałam silną potrzebę stabilizacji od zawsze, więc dojrzałość, gotowość do poważnego związku jest indywidualną sprawą.

Gość *a*s*i*a*
nie za wcześnie,to się czuje.Jedni czują później, drudzy wcześniej, reguły nie ma.

Gość WiEk jest ważny
boisz się bo masz 17 lat nie

Gość eeee tam....
dupcia marzenie.....extra nick:P

Gość Walentyn--ka
Pol roku? A wiec kompletnie sie nie znacie. Ja uwazam ze to jest za wczesnie. Twoj facet tez tak uwaza. I wcale to nie musi oznaczac, ze nie wiaze z toba zadnej przyszlosci. On tego po prostu jeszcze nie wie! Nie warto sie spieszyc:)

znam takich co po 2 tyg sie zareczyli :) teraz sa szczesliwym małzenstwem z 5 letnim stazem :) znam tez takich co to zrobili po miesiacu :) 2 miechy po zareczynach juz nie byli razem .... nie ma regułek i definicji w takich wyborach i decyzjach