Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alett.blog.onet.pl

Czy Cejrowski jest kryptoGejem?

Polecane posty

Gość alett.blog.onet.pl

Cop chwila słyszymy o jego kolejnej wypowiedzi na temat homoseksualistów, za to przecież wyleciał z TVN style. Czy on w ogóle ma jakąś laskę? Ijeszcze pytanie, czy popieracie list Marty Abramowicz (Prezes Kampanii Przeciw Homofobii) do dyrektora TVN - pana Waltera, aby zwolnił ponownie zatrudnionego w TVN style Cejrowskiego?

Gość on ma nawet żone i ja sie z
nim zgadzam !:P

Gość alett.blog.onet.pl
żona akurat o niczym nie świadczy. Z własnego otoczenia wiem, że większość gejów w pewnym wieku zakłada rodziny.

ja też się z nim zgadzam, a pani prezes porównuje swoich podopiecznych do grupy osób niepełnosprawnych;)

Gość .m.m.
od poruszania tematu mojego idola jestem tylko ja 🖐️

Gość lui_3
Uwielbiam pana Wojtka! Odczepcie się od niego! To mądry facet :)

Gość alett.blog.onet.pl
Mądry facet? może i tak, i do tej jego mądrości nic nie mam, ale obrażanie homoseksualistów w wydaniu pana Cejrowskiego jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Dla mnie jest on zacofanym prostakiem

Gość trushi
Cejrowski jest kretynem.... myśli, że jest pępkiem świata... i ta jego chora miłość do latynosek.... nie cierpię faceta

Cejrowski jest kretynem.... myśli, że jest pępkiem świata... i ta jego chora miłość do latynosek.... } A ty skąd wiesz co myśli? :D I czemu miłość ma być chorobą?

Gość ceiro czy jak kto woli WC
jak sama nazwa wskazuje, totalny przypał, skrajna prawica, czepia sie wszystkiego, jego głównym hobby jest ponizanie osób z nim rozmawiajacych... dno i wieś totalna. to ze mięsza z błotem każdego kto mu sie nie spodoba nie pozwala mu byc głeboko wierzacym katolikiem... fałsz i obłuda ot co.

a ja się z cieciem nie zgadzam. To zacietrzewiony w poglądach psychokatol, który uważa, że powinno być w Polsce po bożemuy\\, bo katolików jest w Polsce większość. I gdyby jeżdził tylko po pedałach, to by świadczyło ledwie o niskim poziomie jego kultury, co byłbym w stanie strawić. Niemniej wychodzi z niego na każdym krokutypowo katolicka moralność: rozjechał w swoim programie jakąś dupę, że się dupczyła i teraz powinna się w piekle smażyć, jadąc przy tym po jej babći i chuj wie kim, bo dzieci ją oglądały. I rozjechał ją bez ogródek. Po czym przyjął pracę w TVN, której to moralność nie zabraniala takich rzeczy puścić, pomimo, że dzieci będą oglądały. W którymś wywiadzie z kolei palnął, że w Polsce jest tyle i tyle katolików i jeżeli prawa są dostosowywane do innych, to to jest jakaś kpina. Że on jeździ po świecie i nawet w zacofanych plemionach wyrzuca się kogoś, kto nie odpowiada społeczności, jakby zapominając, że wyrzuca się dlatego, że społeczość jest zacofana. Jakby przez pół życia był sfrustrowany swoją wiarą i nagle miał okazję się odkuć na wszystkich, którzy go z tego powodu ujebywali, albo jakby nagle na oczy przejżał, bo bozia mu z dnia na dzień zabrała nowotwór okularów i powiedziała: teraz dla wszystkich, co we mnie nie wierzą bądź chujem. Cieszę się, że robi kasiorę i szczerze mu kibicuję, żeby jej miał na tyle, aby już zniknąć z przestrzeni TVP, TVN, Rai Uno, etc., bo potem jak z kimś rozmawiam, przy okazji jakiejś imprezy, to mi ktoś potrafi powiedzieć, że on w sumie myśli jak Cejrowski. Ja się pyam jak, a on mi na to, że powinienem Cejrowskiego posłuchać i nie zadawać głupich pytań i się czepiac, bo tylko się ośmieszam.

Gość trushi
fetyszysta Ave!!!!!

Gość a może on po prostu
na tym robi kasę taki prowokator który daje kontroersyjne teksty aby bylo o nim glośno to się przekłada na zaproszenia, wywiady (za które Cejruśbierze szmal!!) programy w których występuje za kasę taki mniejszy Korwin-Mikke , tamten tez lubi szokować, stawia bardzo kontrowersyjne tezy tylko po to żeby miec szmal z felietonów, a przecieć szkodzi tym swojej dawnej partii UPR z którą jets kojarzony medialne prostytutki? skandal to znany od dawna sposób na zaistnienie, Cejrowskiemu bardzo blisko do Dody czy Cicioliny w tm względzie

Gość a czy Marcin
Kydrynski jest gejem???

Gość URSUS C330
Tak, a wszystkie kobiety to lesbijki, bo ciągle tylko o kobietach rozmawiają :D , ale smut.

Gość a czy Marcin
powaznie pytam

Gość alett.blog.onet.pl
nie sądzę żeby M. Kydryński był gejem, ale nigdy nic nie wiadomo

Gość lubie bardzo jego
program na 2-ce i jego ksiazki, ale wczorajszy spot wyborczy Marka Jurka z jego udzialem mnie zalamal...

Gość kazdy chce zarobic
kazdy chce zarobic :P A Kydrynski podobno JEST gejem :)

Gość URSUS C330
Podobno w 2013 bedzie koniec swiata

Gość cytując pana Cejrowskiego
"Z głupkami się nie dyskutuje." Proponuję więc nie dyskutować z głupkami obrażającymi pana Cejrowskiego.

Pragnę też zauważyć i zwrócić uwagę na słowo tolerancja. Głupki mając na ustach słowo tolerancja obrażają pana Cejrowskiego ponieważ nie zgadzają się z jego poglądami. Czyżby hipokryzja?

Gość nie może być tolerancji
Dla: antysemitów, faszystów, homofobów, pedofilów, złodzieji, bandziorów etc. Cejrowski napadając na spokojnych ludzi narził się na kontrę demokratycznego społeczeństwa, ludzie prawi dali jasny sygnał że Cejrowski nawołuje do nienawiści więc będzie tepiony. Pożar trzeba gasić w zalążku, bo jak nie to może byc drugi holokaust, a nawet niechby jedna osoba została pobita kijami bejsbolowymi przez jakichs skinów którzy nasłuchali sie Cejrowskiego i zapałali nienawiscią do gejów i lesbijek, nawet jedna pobita osoba to za dużo. DLATEGO CEJROWSKICH TRZEBa TĘPIĆ i zero tolerancji dla takich faszytów

Gość sprytas do potegi
cejrowski nie jest geje,m! bo lubi kobiety w domu a z mezczyznami9 rozmawia

FASZYŚCI TO SĄ W BRUKSELI W PARLAMENCIE EUROPEJSKIM I W INNYCH GÓWNIANYCH INSTYTUCJACH! NARZUCAJĄ NAM WSZYSTKO! PRECZ Z EURO-FASZYSTAMI!