Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdwefsrdgafsd

tanie kwatery w ustce,kolobrzegu

Polecane posty

Gość asdwefsrdgafsd

czy ktos zna kogos kot dysponuje kwaterami nad morzem ale tanio ok.35zl za dobe wiem ze sa ogloszenia ale jaks ie zadzwoni to cena jest 120 -150 to przesada za dobe i to w domu ktory na zadbany nie wyglada nie oczekuje luksuwoa ale za taka cena to przesada lekka.wiec czekam

Gość robcius
Kwatery u Asi Kołobrzeg ul.Rubinowa 21 Dom położony jest w zachodniej - willowej dzielnicy Kołobrzegu (Radzikowo), co stanowi wspaniałe miejsce na kameralny wypoczynek nad morzem, w pobliżu lasy i łąki. Dom oddalony około 1200m do pięknej szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 3,5 km od centrum - z dala od zgiełku i ruchliwej drogi. Dogodny dojazd linią nr 5 i 6 autobusów miejskich. W odległości 100 m od domu plac zabaw dla dzieci oraz boiska do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej, a także pizzeria, jadłodajnie, delikatesy. Posesja ogrodzona z miejscem na grill i podjazdem do parkowania samochodów. Na wyposażeniu każdego pokoju: Czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce. Wszystkim gościom udostępniamy: Internet bezprzewodowy WIFI, grill, TV, sprzęt AGD: kuchenka mikrofalowa, lodówka, żelazko. Możliwość przyrządzenia szybkich posiłków (śniadań, kolacji). Niestety nie ma możliwości gotowania obiadów we własnym zakresie. W pobliżu znajdują się sezonowe jadłodajnie. Więcej informacji wraz z fotkami pokoi, okolicy, plaży na mojej stronie: http://www.kwatery-rubinowa21.kolobrzeg.pl/ Kontakt: tel. 0502 - 383 091, 094 - 35 284 98

Hej, ja byłam kilka razy w Ustce, pierwszy raz na obozie harcerskim :-D A potem już z moją rodziną. Nocowaliśmy w pensjonacie Azalia znalazłam ich na tej stronie http://www.noclegi-online.pl/noclegi/ustka , nie było tak drogo jak piszesz, a naprawdę bardzo przyjemnie, czysto, świeżo świetne miejsce,a el chyba trudno o miejsca, trzeba dużo wcześniej rezerwować

Gość deserka123
Poszukaj sobie noclegów w sieci. Na tym portalu na przykład : http://www.e-wczasy.kolobrzeg.pl/ jest ich całe mnóstwo ;) I zdecydowanie lepiej wypoczywało mi się w Kołobrzegu zamiast w Ustce - jest więcej ciekawych miejsc do odwiedzenia. Lepszy moim zdaniem klimat i przepiękny nadmorski park . Poza tym to świetna baza wypadowa do Dziwnowa, Międzyzdrojów czy Świnoujścia..,, Klimat również fajny - bardzo dużo jodu w powietrzu.

Gość gość
Rewelacyjnym miejscem godnym polecenia są domki całoroczne "Bajka" w Ustce. Świetnie wyposażone, nowoczesne. Uważam, że jest to idealne miejsce by wypocząć z rodziną czy znajomymi. Z żoną byliśmy bardzo mile zaskoczeni. Przyzwoite ceny. Lokalizacja idealna na urlop! Polecam każdemu.

Ostatnio byłam ze znajomymi w hotelu Grand Lubicz w Ustce. To były wspaniałe wakacje! Podczas ładnej pogody korzystaliśmy z plaży a podczas brzydkiej mieliśmy mnóstwo atrakcji w hotelu: kręgle, basen i wiele innych. Jedzenie przepyszne. Bardzo polecam !