Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałbym se pogadać

Jest jakiś psycholog w internecie?

Polecane posty

Wyjście jest jedno - samobójstwo.

Bywalec-dzięki za odpowiedź...szkoda tego... on miał bratnią duszę...tyle że tak naprawdę to wcale jej nie chciał:(

prosze przestań...jakbys nprawde chciał to zrobić nie pisałbys o tym tylko to zrobił i już.grasz dalej w kosza?

Gość .m.m.
to kiedy pogrzeb??

Gość .m.m.
niektóre przypadki sa beznadziejne, nawet psychiatra im nie pomoze :O 🖐️

Chcialbym -----> Wiesz, najchętniej spotkalbym się z Tobą najpierw opyeerdolił jak św Michal diabla za teksty o samobojstwie a potem zabrał na piwo. Nierch będzie że ja strawiam skoro jesteś bez roboty. Jestem przekonany że w okoliczch 3-go żubra spojrzałbyś na zycie inaczej. bambi x -- znam ten ból .m.m. ------> "niektóre przypadki sa beznadziejne, nawet psychiatra im nie pomoze" Też to juz przerabiałem...

A skąd wiesz bywalec, że ja bym poszedł z tobą na piwo?

Gość .m.m.
bywalec wez idz sie z nim upij albo chociaz jego bo co my mozemy przez neta...

Gość .m.m.
bywalec sie nie pyta czy chcesz... na takie beznadziejne przypadki trza siłą... :D

Nie wiem czy buś poszedł. Ja bym cię zaprosil bo widzialbym w tym szansę dla Ciebie. Ale na kolanach bym Cie nie prosił. :classic_cool: My, psycholodzy - nieważne profesjonaliści czy amatorzy - aby pomóc komus nie możemy sobie pozwolic na jakiś uczyciowy czy emocjonalny związek z tym ktoremu pomagamy. Inaczej nic z tego nie wyjdzie. Tak jak chirurg. Pacjent mu umiera na stole w czasie operacji a on spokojnie idzie do bufetu na kawę i rozmawia z kolegą o wczorajszym meczu. I to jest OK. I tak ma być. Tylko wtedy jest szansa ze uratuje nastepnego pacjenta. Jak bedzie przeżywał to się spali i nikomu nie pomoze. Tyle , ze my nie grzebiemy ludziom we wnętrznościach tylko w duszy :)

Nie, m.m. .... Na siłę się nie da. Pacjent musi wyrazić zgodę na operację... ;)

Gość .m.m.
"A gdzie mam się wyprowadzić jak nie mam mieszkania?" gdybym nie była w pracy pewno parsknełabym smiechem a tak... sie tylko zburaczyłam :D:D "my, psycholodzy - nieważne profesjonaliści czy amatorzy - aby pomóc komus nie możemy sobie pozwolic na jakiś uczyciowy czy emocjonalny związek z tym ktoremu pomagamy. " co to za psycholog co nie moze na ostro :classic_cool:

Gość .m.m.
a tam tutaj nie trzeba podpisywac umowy :P chociaz faktycznie... jakby miał sie poczuc gorzej.. :D

Ależ można na ostro; czasem wręczt trzeba! :D ale jesli pacjent nie chce współpacować i tak nic z tego nie będzie.

Gość .m.m.
my nie jestesmy zawodowymi psycho (wiem ze wczesniej co innego pisalam ale zartowalam :P ) wiec nie musimy sie zbytnio hamowac:P a on sam sie udał do amatorów wiec niech nie strzela fochów bo sobie pozwalamy :P i tak tez sobie skromnie pomyśliwuję czy autor nie mógłby nam troche przelac za cenne wskazówki :classic_cool:

Gość .m.m.
ale juz sam fakt ze zwrócil sie z prosba o pomoc o czym swiadczy, nie moze przerwac leczenia w połowie :classic_cool:

Gość .m.m.
dobra zartowałam z tym przelewem :classic_cool: wracaj autor!

Nie zwiałem, ale co mam pisać?

dzięki, ale nie.

Gość .m.m.
to my idziemy spać

fakt,nie spodziewałam sie innej odpowiedzi...izoluj sie dalej,szkoda słów,myslałąm że się troszke zmieniłeś,pytam cie o różne sprawy a ty nic

Gość .m.m.
chciałby se pogadac ale... jednak nie :O yhyyy intelidżent....

Gość .m.m.
jak ktos ma rozdwojenie jazni bo przychodzi pogadac a za chwile pisze ze nie chce gadac to sory my juz jestemy bezradni, troche wiecej logiki pani mario