Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela K

Czesto jestem zestresowana i szybko sie denerwuje i nie panuje nad emocjami !

Polecane posty

Gość Angela K

Czy ktos tez tak ma ze szybko sie denerwuje i wkurza czasami mozna byloby tego uniknac ze spokojem rozwiazac sprawe lub spór albo w ogóle nie byloby sprawy iść na kompromis ! A ja nie czesto jestem uparta szybko sie wkurzam czsami sama prowokuje kłótnie podświadomie ! I jak jestem zla wiele razy nie panuje nad emocjami mówie rzeczy które mogłabym przemilczec ! Czy ktos tez tak ma i zna ktos sposób na opanowanie i wyciszenie i spokój wewnetrzny !

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
ja tak mam...nie potrafie sie opanowac niestety jak mnie to dopadnie,.nie umiem z tym walczyc.

Gość Angela K
Ale ja chce z tym walczyć bo mój związek tez na tym cierpi nie potrafie cieszyc sie życiem wiecznie mam jakies ale i wiecznie jakies kłotnie sa mam tego dośc chce to w sobie zmienić !

Gość ja tak mam niestety
ale nie w zwiazku tylko w zyciu codziennym... Jestem straszna panikara. byle duperela wyprowadza mnie z rownowagi i stresuje i potem nie nadaje sie w ogole do funkcjonowania, jestem rozbita i musi uplynac sporo czasu zanim dojde do siebie. Byle G mnie stresuje :O

Gość dhssgsgsa
ja tak mam - potrafie sie wqrwic w pare sekund i do tego stopnia ze mam ochote komus przyjebac

Gość .m.m.
tez tak mam, a smieszne jest to ze jak widze ze sie znowu tak łatwo zdenerowałam jeszcze bardziej sie denerwuje :D ja widze tylko jedno wyjscie - medytacje na które i tak nie mam czasu...

Gość Angela K
Do Kośc Zgody możesz poszukac jeszcze czegoś musze sobie jakoś z tym poradzic ! Pomocy

Gość Angela K
dzieki musze sobie jakos z tym poradzic

Gość gość
Czasami mówią, ze tzw olewanie jest własnei najlepszym spoobem. Ale też moim zdaniem trzeba nauczyć sie olewac. A nie zawsze kazdemu to wychodzi. Jesli chodzi o mnie to teraz też mam jakiś taki bardzo stresujący okres. Czy mozecie polecić jakiś dobry srodek - bez recepty na stres ?