Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankatajedna

czy ja przesadzam???

Polecane posty

Gość hankatajedna

w skrocie.bylam w soboete u mojego faceta.miałam zostac u niego na noc ale coś mi odbiło i stwierdziłam ,że wracam do domu.mieszkam 60 kilometrow od niego/namawiał mnie ,żebym została ale ja uparta jestem .zlapałam focha i już.on był po piwie i na dworzec zamowiłam taksowke.nie kazałam mu ze sobą jechać.dobra.ale była godzina 23 trzecia.stałam tam 15 minut. w domu byłam przed pierwszą chodzi mi o to ,żenawet nie zadzwonił czy wsiadłam i czy wszystko w porządku.nic komletnue nic.zrobiło mi sie przykro. a on nie rozumie o co mi chodzi.czy ja sie czepiam?

Gość ***kleopatra***
nie czepiasz sie.Twoj facet to egoista

Gość sztywniak
napisz do Jestem albo zadzwon do Herbaty na Sniadanie. Mozetez piaskiem po faktach beda cos niedlugo mowic jak nalezy sie zachowywac w takich wypadkach i co jest karalne a co nie i jak to wyglada w Unii Europejskiej. No wiesz zeby nie okazalo sie ze narobilas obciachu

przesadziłaś i to konkretnie... po jaka cholere te fochy? kłótnie? obrażanie sie? wracanie po nocy do domu? ja bym sie na jego miejscu i przez najblizsze 3 dni do Cibeie nie odezwała... co mial jescze do Ciebie wydzwaniac i pytac jak sie czuje jego ksiezniczka i czy calo dojechala do domu? a moze powinien sam Cie zawieźć i jeszcze dac buzi za te Twoje fochy?

Gość hankatajedna
Kleopatra!-coraz cześciej to widze niestety. sztywniak o co ci chodzi????

Gość hankatajedna
złło--nie nie obraziłam sie na niego.widzimy sie dwa razy w tygodniu. przyjechałam zamienilismy dwa zdania bo oglądał mecz.rozumie -ważne dla niego.na meczu zasnełam .potem poszlismy na rynbek gdzie cały czas ziewał.dlatego stwierdziłam ,że wracam do domu.ale nie pokłócoiliśmy się

a co to ziewac nie można? ja tez widuje sie z facetem w weekendy bo pracuje poza domem i tez czasami jestem tak zmęczona ze przysypiam na kanapie a on w tym czasie robi co chce. Przeciez to nie zbrodnia. Trzeba bylo wrocic do domu a nie chodzic po miescie. Ja nie rozumiem Twoich pretensji... nagle cos Ci odwala, stwierdzasz ze jedziesz do domu i co? mial Cie blagac na kolanach skoro i tak pewnie reszta wieczoru bylaby spieprzona? juz lepiej pozwolic wrocic do domu niz wysłuchiwac fochów... ja mu sie nie dziwie. To byla Twoja decyzja, Twoje fochy i powinnas sie liczyc z konsekwencjami.

Gość hankatajedna
zllo-pewno masz rację.dlatego chiałam aby ktos obietywnie na to spojrzał.tyle ,że kużwa mi by nie dało,nie zadzwonic i zapytac czy wszystko w porządku. nie kazałam mu sie błagac na kolanach bo i tak bym pojechała.i on o tym wiedział.

no widzisz... Ty jesli on pusci focha bedizesz wydzwaniac i sie wypytywac czy aby wszystko jest ok... on jesli sie obrazisz stwierdza, ze skoro walisz fochy o byle co to nie ma sensu sie odzywac. I ja go rozumiem, bo jesli moj chłopak sie o cos obraza czy robi mi sceny to sie nie odzywam i czekam az mu prejdzie i zrozumie co zrobił. Naucz sie tak postępowac i będzie Ci w życiu łatwiej...

Gość ***kleopatra***
niewazne czy strzelilas focha czy nie,on jako facet ktory naprawde nie mysli tylko o sobie powinien przynajmniej zadzwonic jak dojechalas i czy ok wszystko. Tak uwazam. Wkoncu rozumiem bylas tez po % wiec powinen to zrozumiec,kurde,powiem Ci ze to niedopuszczalne,ale wiesz co? oni tacy sa niestety,ja tez mialam podobna sytuacje i tez bylo mi zwyczajnie przykro ze nawet go nie interesowalo czy doszlam do chaty a tez mialam daleko i w dodatku z buta..

Gość ***kleopatra***
powiedz mu ze ci przykro i tyle bo oni to czasem z niczego se sprawy nie zdaja.Sami sie potrafia obrazic ze my strzelimy 'focha'.

Gość hankatajedna
Złło-musze sie nietey z Toba zgodzić.w sumie to przejrzałam teraz, różne topiki i zdecydowanie czasami przesadzam. bardzo ci dziekuję,bo napraw espojrzałam na to wszystko inaczej. pozdrawiam i miłego dnia.

Gość hankatajedna
kleopatra ja nie zdązyłam nic wypić:) ja mu powiem o co mi chodziło:) chociaz i tak wątpie czy zrozumię. żłłó miałą rację. wiesz zawsze dzwonilł i pytal czy dostarłam ,albo ja wysyłałam eska.a to był srodek nocy i dlatego zrobiło mi sie przykro/