Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synoowa owa

czy składacie życzenia teściowej

Polecane posty

Gość Kiniamyszka12
ja zawsze składałam teściowej życzenia na dzień matki , ale od 2 lat tego nie robie. Zaczęła mnie obarczać za błędy jakie popełnia mój mąż, zawsze ja jestem za wszystko winna. Ostatnio powiedziała mu, że może będzie lepiej jak się ze mną rozwiedzie!!!!!!!!!!! Jak mój mąż mi to powiedział, myślałam , że oszaleje! Ciagle nastawia mojego męża przeciwko mnie, ciągle się do wszystkiego wtrąca , nawet do tego jak mam karmić dzieci. Codziennie dzwoni, nawet o 22 !!!!! Dlatego nie widzę powodu , aby składać jej życzenia. Nie długo beda jej imieniny i urodziny i też się do niej nie wybieram, nawet nie mam na to ochoty. Nie dość że jestem wymęczona, urodziłam w krótkim czasie dwójkę dzieci, teraz mam poważną anemie, a ona mówi mi, żeby mąż po pracy odpoczywał jak najwiecej odsypiał a ja powinnam zająć sie tylko domem i nie przesadzać. Ona jest nie do życia!!!!!

Gość elka morelka
chociaż lubię moją teściową, to nie składam jej życzeń z okazji Dnia Matki. Mama jes tylko jedna...

Witam, co ma zrobić osoba, która została adoptowana, matka adopcyjna nie chce Jej znać, i chce cofnąć adopcję?Dlaczego? bo szuka pracy, ma męża, nie spełniła ambicji, i nie jest taka jakby chciała adopcyjna. Ma za to wspaniałą Teściową, której nie traktuje jak teściowej, tylko Matkę, którą Kocha nad życie?

Witam, co ma zrobić osoba, która została adoptowana, matka adopcyjna nie chce Jej znać, i chce cofnąć adopcję?Dlaczego? bo szuka pracy, ma męża, nie spełniła ambicji, i nie jest taka jakby chciała adopcyjna. Ma za to wspaniałą Teściową, której nie traktuje jak teściowej, tylko Matkę, którą Kocha nad życie?

Nie składam ani z okazji dnia matki ani z żadnej innej poniewaz ona nigdy nie pamieta o tym, by złożyć życzenia mnie z jakiejkolwiek okazji więc i ja przestałam