Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmcorobic

jak uwiesc wykladowce??

Polecane posty

Gość hmmcorobic

zakochalam sie jednym z wykladowcow,on rowniez puszcza mi usmieszki ,spojrzenia ..byc moze mi sie widaje a on chce byc tylko uprzejmy ,jak moge go uwiesc w osobte mam znim zajecia..(ćwiczenia) ale zeby sie nie osmieszyc?

Gość gitarra
może na "sierotkę marysię" (zagubiona i potrzebująca pomocy?) :)

Gość *asia*26
laska czy Ty masz rozum?Bo odnoszę wrażenie że nie-bez obrazy.To że wykładowca się do Ciebie uśmiecha to o niczym nie świadczy! chcesz to go sobie uwodź i rób z siebie idiotkę-powodzenia

Gość młodziutki kicio 1984
hej, no spróbuj, może będzie fajnie:) jak bym był wykładowcą to bym chciał:) ale lepiej umów się z nim na osobności na jakieś konsultacje:)

Gość hmmcorobic
ale sa wykladowcy podrywacze i wykladowcy z zasadami gorzej jak trafilam na tego drugiego:/

Gość hmmcorobic
chyba nie z kazda bo na wykladach powiedzial ze co by to bylo jakby ja znim jechala w windzie i by sie zablkowala co bysmy robili -on mowi ze rozmawiali ale brzmialo to dwuznacznie(mial to byc przyklad) ale czemu mnie wsrod calej sali wybral

Gość gitarra
hmmm. klasyczne techniki manipulacji NLP. to nie Ty go chcesz uwieść, lecz on uwodzi Ciebie i juz przystąpił do dzieła. Zrobi Ci taką wodę z mózgu, że bedziesz przekonana, że sama tego własnie chciałaś. Ale ta sytuacja moze się finalnie odwrócić przeciwko Tobie. Lepiej sie dobrze zastanów, zanim w to wdepniesz....

Gość hmmcorobic
co to za skkrot? NLP?

Gość hmmcorobic
ale ja caly czas mam wrazenie ze on robi to z sympati uprzejmosci i wogole ,ale moj najlepszy kolega zk otrym siedzie mowi ze to widać ze facet na mnie leci .Mialam okazje znim pogadac na n-k ale tylko chwilke, -jakby sie czegos bal

Gość hmmcorobic
wam tez ise tak wydaje ze on chce byc poprostu mily a ja sie wydurniam?