Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicza

Czy wytatuowalybyscie sobie imie swojego chlopaka/meza ?

Polecane posty

Gość tatuaż będę mieć
nie

Gość wiosenny powiew
nie .....nigdy nie jest powiedziane że jakiś facet będzie tym jedynym na wieki ....a tatuaż pozostaje

Zbliza sie rocznica z moim ukochanym . Oboje wiemy , ze jestesmy swoimi ostatnimi partnerami , bo niesamowicie sie kochamy i czujemy dobrze ze soba . Wpadlam na pomysl by zrobic mu niespodzianke i wydziarac sobie cos co bedzie mi o nim przypominalo . Imie moze nie , mysle nad data naszego poznania , albo .. czekam na wasze pomysly :) A no i nad miejscem tez mysle ..

Wiesz jestem spontaniczna zwariowana osoba , ale wiem , ze nie bede tego zalowac . Wiem , ze to TEN facet . Twardo stapam po ziemi i jakbym miala jakies ale co do tego , jak dalej potoczy sie nasz zwiazek to nie myslalabym nawet o tatuazu . Co sodzicie nad ta data , a jak fajny pomysl to gdzie ja kurde wydziarac :)

jak tak bardzo chcesz taki tatuaz to go zrób...najwyzej w razie czego przykryjesz go innym tatuazem ;)

Gość wiosenny powiew
to już lepiej zamiast tatuażu zafundujecie sobie super weekend w jakimś romantycznym miejscu

Co do mieszkania razem , mieszkamy od 7 miesiecy i jest zajebiscie . Nie mieszkamy w Polsce , a dzis wlasnie tam lece na tydzien , moj ukochany zostaje i mam mozliwosc zrobienia sobie czegos malutkiego symbolicznego . Wiem , ze nie bede zalowac , wiec o zadnym przykrywaniu nie ma mowy . Nie zastanawiam sie czy zrobic czy nie , tylko co i gdzie haha :) Pomozcie mi , milo go zaskoczyc :)

Rocznica dopiero w lipcu , wycieczke juz wykupilismy na ten czas naprawde super okazja sie trafila :) no ale ja chcialabym czyms go zaskoczyc , a wiem ze tatuaz powalilby go na nogi :)

no to sama musisz wiedziec jaki chcesz i gdzie...w koncu to ty bedziesz go nosic....moze zrób pierwsza literke jego imienia jakim fajnym stylem...a gdzie?...to juz sama zdecyduj ;)

4 godziny do odlotu . Kurcze spac nie moglam bo myslalam ciagle o tym . Teraz ide sie pakowac i bede tu zagladac co chwilke . Dziewczynki pomozcie mi cos fajnego wymyslic :)

ja sobie wytatuluje inicjały mojego lubego ! :D a on moje inicjały :) dodam, że tatuaż będzie u mnie na wzgórku łonowym, więc tylko on (no i ja) będzie go widział :D

Wiesz tez myslalam o tym miesjcu , bardzo intymne :) A co jeszcze zamiast inicjalow , co jeszcze takiego fajnego zwiazanego z ukochanym mozna sobie dziarnac ?

Gość *asia*26
nie robiłabym tego,to dziecinada

no tam to za dużo miejsca to nie ma.. ja sobie w jakiejś oryginalnej czcionce wytatuuje inicjały :D myślałam o jakimś serduszku, ale nie chce, żeby cały wzgórek łonowy był zakryty tatuażem. Poza tym ja chcę ten tatuaż niziutko - żeby w czasie ciąży mi się nie "rozlazł", bo o tym też trzeba pomyśleć :)

Inicjały i daty jak dla mnie to są do kitu. Kiedyś może będzie się chciało o czymś bardzo zapomnieć, a jak będziesz patrzeć w lustro, to nie dasz rady. W miejscu intymnym, to bym też bardzo uważała, żeby go to nie odpychało. Sama mam tatuaż i właściwie był zrobiony w rocznicę, ale to nie jest \"dla niego\".

- Lasiodora a czym mialas jeszcze jakies inne opcje ? Jakies inne pomysly ?

aaa, jeszcze kiedyś chciałam wytatuować jego znak zodiaku, ale mi się odwidziało :P

Gość A skąd
chłopak ...zmiana co dwa miesiące :)Mąż może i troszkę dłużej :) Chcesz mieć tatuaż ,to raczej sentencja jakaś :)

Moze tatooazysty sie poradze , napewno mnostwo laskom juz robil cos podobnego to mi powie co mozna zrobic. Ale widzicie tez nie chce byc kopia swoich stu tysiecy poprzedniczek ktore maja w serduszku imie swojego lubego . Chce cos ogrinalnego .....

Sentencja hmm , chcialabym miec cos , cos malutkiego takiego specjalnie dla niego .. - jego imie w serduszku - pomysl mi sie nie podoba - ogolnie nie chce zadnych serduszek to juz za slodkie no nie wiem , data naszego poznania .. ciagle mi to w glowie siedzi ale jak tam to nie mam pojecia gdzie moglabym sobie to wydziarac , tyle miejsc mi przychodzi go glowy ...

Gość Magicca
"Oboje wiemy , ze jestesmy swoimi ostatnimi partnerami". NIKT nigdy tego nie wie:):):) Dlatego odradzam tatuaz, bo mozesz kiedys tego bardzo zalowac.

'' Oboje wiem , ze jestesmy swoimi ostatnimi partnerami '' Mowisz , ze nikt tego nie wie . Kochana , sa zwiazki i zwiazki . I albo ktos zmienia partnerow i szuka ciagle tego doskonalego albo ktos juz go ma . To sie czuje , wiesz .. I dziekuje Bogu , ze moj E. uczynil mnie najszczesliwsza kobieta na swiecie . Nie jestem glupia malolata ktora robi cos pod wplywem impulsu . Wiem , ze bedzie moim mezem i ojcem moich dzieci . Wiec czemu niby nie zasluzyl bym miala cos malutkiego - cos specjalnie dla niego . Decyzja zapadla . Dawajcie pomysly !! :)