Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekjdiodkjf

wrocław hotel jasek...

Polecane posty

Gość ekjdiodkjf

czy ktos miał okazje byc na weselu lub sam miał tam wesele ,szukam opini o tym hotelu bo zamierzam tam własnie zrobic wesele ale jakos do końca nie jestem przekonana...proszę o pomoc:)

ja bylam na 2 weselach. sama tez tam robie swoje we wrzesniu. ale tylko na sali palacowej polecam. jest piekna , duuza , z filarami , nawet ozdob nie potrzeba juz. z peknymi zyrandolami jak krysztaly zwisajacymi. obsluga bardzo dobra , potrawy pyszne , wszedzie czysto , zadbanie. no w zasadzie co tu wiecej:-) sama robie a zalezalo nam aby naprawde w dobrym miejscu zrobic taka impreze.

na pozostalych mniejszych salach tez ladnie ale one juz mi pasuja tlyko pod robienie imienin. wesel sobie tam nie wyobrazam chya ze na male kameralne grono.

Gość hulajmyka
teraz jest wyremontowana sala ta na pietrze kolo recepcji tez jest piekna ,ale nie wiem jak jedzenie i obsługa bo nie miałam okazji byc na żadnym weselu tam

Gość hulajmyka
princessaa a ile płacisz za osobe ? i dużo wczesniej rezerwowałas sobie tam termin?:)pozdrawiam

termin zarezerwowalam w listopadzie i to w zasadzie dwa terminy bo dzwonila przy nas dziewczyna i tamci zrezygnowali wogole ze slubu potem z tego wybralismy wrzesniowy termin za osobe jeszcze niewiem bo jedziemy w tym tygodniu i wybierzemy sobie jakas opcje .ale sadze ze wybierzemy ta za 200 zł od osoby. jedzonko zawsze robia pyszne , zwlaszcza te cieple potrawy.mniam mniam. i ogolnie oblsuga smiga wiec moim zdaniem nie ma sie do czego przyczepic.

Gość hulajmyka
a dzieki princesska bo jak mam wstepna rezerwacje i nie moge sie zdecydowac ,tez mamy placic 200 od osoby ,podobno teraz juz szefowa podniosła do 240 :D takze ciesze sie ze zdarzylismy załapac sie po starej cenie :)