Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl

juz nigdy brunetką!!

Polecane posty

Gość fghjkl
Ekheeem po to,zebys zadawal/zadawała takie glupie pytania:O idz czepiac sie innych co zakladaja tematy typu : "czy moj penis jest wystarczająco duzy" " podziwiajcie jaka jestem piękna" :O aa tu napisalam tak bo nie moge sie nacieszyc naprawde myslalam,ze ten brąz juz bede miala przez dlugi dlugi czas i na km odrosty ;) a tak to balejaz jest podpasowany pod moj stary kolor i nie bede miala odrostow;) jest dobrze:D

Gość fghjkl
nie chce mi sie wyciągac aparatu :] takze zapomnij:D

Gość najśliczniejsze to
fghjkl : az milo sie Ciebie czyta...nie wiem z czego to wynika, ale az bucha od Ciebie taka energia :) .... jakos tak :D., pozdrowki

Gość Ekheeemm..
moja przyjaciółka sobie zrobiła baleyage i szczerze (nie powiedziałam jej tego) wygląda jak dziwka. ale nie wszystkie tak wyglądają. do niej to poprostu nie pasuje. a nie którym ładnie jest w takich włosach.

Gość najśliczniejsze to
rozumiem ze jestes naturalna blondyna ??? :D

Gość fghjkl
Ekheem bo gdybys przeczytal/a moj ostatni wpis to ty bys zrozumial/a aluzje ;] bo ja wszystko skumalam tylko chyba ty cos nie kminisz;) napisalam,ze wg mnie źle mi bylo w brązie(ale to tylko dlatego bo jestem wobec siebie bardzo krytyczna,ale mam lustro;]za to inni ludzie postrzegaja mnie jako ideal kobiety nie raz to slyszalam i rowniez sie sobie podobam,ale nie w brązie" dotarło? czy jeszcze raz mam wytłumaczyc??:)

Gość najśliczniejsze to
kolor wlosow zalezy od wszytskiego, od odcienia karnacji, jaka twarz itp

Gość Ekheeemm..
fakt. nie lubie swoich "przyjaciółek". i mam to gdzieś. a to nie było pytanie, a ironia.

Gość fghjkl
naturalną ,ale ciemną blondynka:) ii żałuje,ze kiedy kolwiek chcialam zobaczyc siebie w ciemnym brązie :O .. ohyda

Gość wklej zdj swoich wlosow teraz
prosze wklej, bez twarzy oczywiscie:)

Gość balejaż jest wstrętny
kojarzy mi się ze starymi babami po 40stce....tylko patrzeć gdy do tego dołączy gruby tyłek i wstrętna garsonka.... balejaż dodaje chyba z 10 lat nie wiecie dziewczyny że im bardziej naturalna fryzura tym młodziej się wygląda ? gdy patrzę na babki po 30stce to większość z nich ma dzikie kolory na głowie czyli śliwki, rudości intensyne czernie.... no i obiwiazkowo włosy przycięte bardzo krótko na pazurki te fryzury przypominają mi baby 50 letnie, same zobaczcie kobiet w tzw średnim wieku ma nadal długie i półdługie włosy.....wszystkie zamieniaja się w takie babo-chłopy bo o krótkie włosy łatwiej zadbać i wystarczy regularnie dać sobie je podciąć i zrobić pasemka

Gość Ekheeemm..
jak ja lubię osoby które nie lubią krytyki. ale dobrze że sobie nie dajesz "w kasze dmuchać". ale wracając do tematu, po co założyłaś ten topic?

i czym sie szczycisz tepa blondynko? :O co za problem zafarbowac sobie wlosy u fryzjera i wyjda takie jakie powinny wyjsc :O eh widac ze blondynka.. \'\'inni uwazaja mnie za ideal kobiety\'\' oh ah tak tak 👋

Gość fghjkl
"balejaż jest wstrętny" hyh bo ty jestes wstrętna to do ciebie on nie pasuje;) dla twojej wiadomosci to ciemne kolory postarzaja,a jasne odmładzaja poza tym ja jestem jeszcze młoda nawet bardzo takze mi to pasuje :D

Gość Ekheeemm..
andzia :D

Gość fghjkl
andziu prosze zmien nick bo jest żałosny :) chyba,ze to twoje imie to przepraszam;) biedne dzieci,ze tez tak je krzywdzą:(( naucz sie łapke robic bo cos ci nie wychodzi :))))))) a szczyce sie tym bo doprowadzam takie idiotki jak ty do szału :D oo kurde tyle radości ;D

Gość dorka czarnulka
a ja byl;am naturalnie jasna blondynka. przeszlam juz przez wszystkie mozliwy kolory wlosow i mimo to ze mam bardzo jasna karnacje to w czarnych mi najlepiej. i wszyscy (no moze prucz meza. woli blondynki) mowia ze w tej fryzurce ( wlosytroche ponizej brody, proste bez pazorkow) i kolorze jest mi najlepiej

Gość fghjkl
Ekheem--> w kasze dmuchac ?:D hahahahahhaha z czego wniskujesz ,ze nie dam sobie w kasze dmuchac?? :)) ze odpowiadam i wyrazam swoje zdanie?;) no to gratulacje;))

Gość balejaż jest wstrętny
nie wiem czy do mnie pasuje balejaż, nigdy nie miałam i nie będę mieć dla mnie te wymieszane różnokolorowe pasemka wyglądają po prostu brudno i od razu wydaje mi się że ich właścicielka ma nieumyte włosy z natury jestem szatynką, farbuję włosy na złoty blond, sądzę że kolor jest dobrze dobrany bo już wiele razy zdażyło mi się że fryzjerka skracając włosy dziwiła się gdy mówiłam że to nie jest mój naturalny kolor

Hahaha :D a ile ty masz lat? 9? ze zakladasz takie inteligentne tematu typu 'HURA JESTEM ZNOW GLUPIA PIZDA czyt blondynka'' ? No tak swieetnie naprawde :O nie masz przyjaciol zeby sie im 'pochwalic' ? z reszta skoro robisz takie tępe watki adekwatne do twojej tępoty to sie nie dziwie ze nie masz znajomych :O jutro zaloz temat ''Juz nigdy kolorowe tipsy'':O

Gość fghjkl
Ekheemm-->"nie lubią krytyki" kur... czy ty jestes przysłowiową blondynka!?? :D a kto lubi krytyke? znasz takie osoby? ;] moze inaczej powinnas napisac " ze nie przyjmuje krytyki" co jest oczywiscie nie prawda bo jesli sie z nia zgadzam to ok przyjme ,ale chyba nikt nie lubu byc krytykowany czy sie myle?:O:D

Gość Patrząc na bystrość umysłu
dokonałaś doskonałego wyboru. Na pewno będziecie tworzyć idealną całośc 🖐️

Gość fghjkl
andiu tępa dzido specjal 4you załoze jutro temat" nigdy wiecej tipsow" pasi?:D nie mam przyjacioł noo nie mam :D naprawde nia mam ;D::D:D:D:D sie uśmiałam :D

Gość Ekheeemm..
bo uważasz że najlepszą obroną jest atak. z jednej strony ok, a z drugiej.... nie do końca. Gadaliśmy o fryzurach, a nie o twojej głupocie. Z resztą pogadaj sobie z kimś innym, bo mnie to już nudzi.

Gość fghjkl
patrząc na bystrosc umysłu---> noo nraszcie ktos mnie zrozumial :D dziekuje slicznie:********* :D

Gość Jessy28
ooooooooo matko jessy28 widze, ze jestes perfekcyjna pod kazdym wzgledem czasem czytam twoje posty i tak mi sie chce smiac,ze nie moge czasem przesylam je kolezankom w pracy i cale biuro ma ubaw nie dosc, ze jestes superwoman, pracujesz i zeje*iscie zarabiasz, masz czas na wszystko i super wychowane dziecko to jeszcze do tego zaje*isty dom i super meza szkoda tylko,ze mamusia cie nie wychowala i nie nauczyla, jak prowadzi sie kulturalna rozmowe. I wiesz co, mozesz mnie tu zaraz obrazac i mowic, jaka glupia idiotka jestem, ale mi to zwisa. Poprostu draznia mnie ludzie twojego pokroju,ktorzy wystawiaja opinie o innych nawet ich nieznajac. Ale pisz dalej dziewczynko, posmiejemy sie chetnie no więc dobrze widzisz, i cieszy mnie twoja radość, a co cie drazni mam głęboko w mojej pięknej dupce:D

Gość fghjkl
Ekheem--> no to dobranoc;*

Gość Ekheeemm..
jestem ruda. a tak nawiasem krytyke można przyjmować NORMALNIE w przeciwieństwie do Ciebie.

Gość fghjkl
spadam bo nudni jestescie ;D