Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketsup

A moja mama jest w niebie

Polecane posty

Gość ketsup

🌻 dla mojej Mamy ktora niestety odeszla gdy mialam 12 lat .. pozdrowienia dla wszystkich Mam oraz dla kazdego kto dzis teskni za Mama .

Gość przykro mi i dolaczam sie
do pozdrowien. Ja dzis (zreszta nie tylko dzis, ale prawie kazdego dnia) tesknie za moja mama. Mieszkamy od siebie 700 km i widzimy sie 2-3 razy w roku. Jestem w 29 tc i teraz szczegolnie mi jej brakuje, zwlaszcza, ze tesciowa mam nieszczegolna...mama to zawsze mama...

Gość do przykro mi i dolaczam sie
bo teściowa to nie to samo co mama, a z tego wynika, ze mieszkasz chyba z teściową. Także jak ci tak źle z nią i tak tęsknisz za mama to nie rozumiem dlaczego nie mieszkasz z matką.

Moja mama też jest w niebie....🌼 Ja również dołączam się do pozdrowień dla wszystkich Mam:)

:-( A ja niby mam Mamę ale tak jakbym jej nie miała niestety.Nie potrafię z Nią rozmawiać, nie mam już siły słyszeć Jej ciągłych wyrzutów, urządzania histerii, łajania za wszystko.Nie pamiętam kiedy mnie pochwaliła, kiedy powiedziała, że jest zadowolona, dumna , za to doskonale pamiętam Jej krzyki i niezadowolenia,rozłączanie się w trakcie rozmowy, nieprzyjęcia zaproszenia na Wigilię i wiele innych sytuacji.Dzisiaj celowo wyszła z domu a ja zostawiłam prezent dla Niej u sasiadki bo mimo wszystko mam dla Niej jakieś resztki szacunku ( chociaż na to trzeba sobie mocno zpracować żeby wymagać) Ech.....

Gość przykro mi i dolaczam sie
do do przykro mi i dolaczam sie - widzisz jak nic o mnie nie wiedzac dopowiadasz sobie historie i wydaje ci sie, ze juz wszystko wiesz. Niektorzy ludzie sa strasznie dziwni... Dla twojej informacji nie mieszkam z tesciami, ale mieszkam za granica, bo moj maz nie jest Polakiem i mieszkamy w tym samym miescie co tesciowie, wiec mamy z nimi ciagly kontakt, ale mimo to z tesciowa nigdy nie bede miala tak dobrego kontaktu jaki mialam i mam cale zycie z wlasna mama, bo moja mama zawsze pozostanie moja mama.

moja mama nie zyje 5 lat, strasznie za nią tęsknię:/