Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plomqwer

Jak zminimalizować kontakty z dobrą koleżanką sprzed lat?

Polecane posty

Gość plomqwer

Mam trochę dziwną sytuację. Mam koleżankę, którą kiedyś można było nazwać nawet moją przyjaciółką, z tym, że to było kiedyś. Teraz za bardzo poszłyśmy w inne strony rozwoju Mam trochę dziwną sytuację. Mam koleżankę, którą kiedyś można było nazwać nawet moją przyjaciółką, z tym, że to było kiedyś. Teraz za bardzo poszłyśmy w inne strony rozwoju, co innego jest dla nas ważne, po prostu to już nie jest to. Wiecie jak to jest, człowiek się zmienia, dojrzewa, inni ludzie wokół. No i chce minimalizować kontakt, bo po prostu nie czuję, że mnie rozumie. Ona raczej nie uważa mnie już za super przyjaciółkę, ale mam nadal wrażenie, że ma mnie za kogoś dość bliskiego z kim relacje są nadal ok, ja natomiast tak nie uważam. Na pewno napiszecie, że porozmawiaj z nią szczerze. W tym jest problem, jak zauważył mój mąż do niej mam jakąś wyjątkową słabość, ciężko mi w oczy jej powiedzieć prawdę, choć znamy się wiele lat. Czasem proponuje spotkania, a ja po prostu nie mam na to ochoty, a szczególnie w 4 oczy, męczą mnie te spotkania. No ale co jej powiem, wiesz nie mam ochoty się z Tobą spotykać?...