Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdwe

Stypendium - odwołanie

Polecane posty

Gość wdwe

Jak napisać odwołanie dot. stypendium? Nie dali mi! Pozdrawiam,

Gość dfesghh
hujee czemu mi nie daliscie stypendiummm!!?????? hahaha to jest dobre

Gość wdwe
hahaha dobitnie !! :D

Gość yyyyyy ja wiem
widocznie ci się hoju nie należy

Mnie też nie dali i co: "uczennica jest uzdolniona, ale zarobki rodziców przekraczają wymaganą stawke"...w tym kraju jest jedno wielkie bagno i wielu zdolnych i ambitnych uczniów jest pomijanych tylko dlatego, że ich rodzicom chciało się coś kiedyś skończyć :/ i to jest równe traktowanie? Może byli 'zdolniejsi' niż my...

Gość ananananana
... że ich rodzicom chciało się coś kiedyś skończyć :/ i to jest równe traktowanie? tzn co skończyć, moi rodzice nie mają studiów, a też mi się nie należy, choć tak naprawdę to bardzo by się przydało

Gość wdwe
Należeć mi się należy. W semestrze zimowym dostawałem! A to że nie bylo żadnej informacji i jako 1 rocznik nie wiedziałem że trzeba składać ponownie wnioski to nie moja wina! Teraz już będę wiedzieć. W większosci uczelniach składa się raz na rok! W zarobkach nic się nie zmieniło a stypendium specjalne /gdzie dostali orzeczenie o niepełnosprawności w 1 semestrze!/ To mogli na nim bazować(tam była data do kiedy jest wystawiony dokument/ a zarobki - owszem mogły się zmienić. Nie dość że mam średnią 5,0 za 1 semestr to nie wiem czy bede mógl dalej sie uczyc. Bo mnie nie stać.