Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana1988

co sądzicei o dacie??

Polecane posty

Gość zakochana1988

co sądzicie o dacie 26.12.2009 na ślub kościelny?? to jest drugi dzień świąt

Gość sdf
srednio. powiem tak: bylamna weselu ktore bylo 25.12. i pol rodziny narzekalo ze musialo przyjechac z calej polski w zimie i sniegach.. miny byly nieciekawe zalezy czy rodzine masz blisko.jesli nie,to przemysl to jescze,bo potem beda dasy. mi rodzina powiedziala ze przyjada w lecie,robie w czerwcu.trzeba tez patrzec na gosci,nie tylko na pare mloda.

Gość dziecko a za ślub sie bierze
troche za młoda jesteś na slub;/ do nauki !

Gość zakochana1988
dziecko a za ślub sie bierze jak chcesz wiedziec to mam 21 lat i zamknij jadaczke jak nie wiesz!!

ale jesteś dorosła! wow! MAKSYMALNIE jesteś na 3 roku, gdzie pracujesz? z czego bedziesz zyła?pozatym rocznkiem nmasz 20lat;]

chociaż nie! jesteś maksymalnie na 2 roku,o ile wogóle się kształcisz... żonka jak ta lala

Gość Zakochany1989
"dziecko a za ślub sie bierze" widać jaka literakura take społeczeństwo, nie każda Dziewczyna myśli tak jak ty o swoim życiu, nim się obejrzysz to bedziesz miała z 35 lat, zmarszczki na twarzy i dupie a jak zechcesz mieć dziecko to pojawio się problemy z zajściem w ciąże po 15 latach brania tabletek anty. powodzenia. A o moją Narzeczoną się nie martw bo napewno bedzie miała lepsze życie niż ty. pa

Gość QQQQQQQQQWWWRRRRR
Z pewnością zapewnisz jej chłoptasiu dobry byt przy garach:D:D:D: A tak na marginesie,jestem zareczona, slub za rok,ale stać nas na życie. Was jedynie stać na BAWIENIE SIĘ W DOROSŁOŚĆ;]

Gość felunia
Wracajac do daty uwazam ze jest bardzo fajna :)