Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

jak myslec pozytywnie kiedy wszystko idzie zle?

Polecane posty

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

:(

Gość cream w pomarańczy
pomysl sobie upadłam na dno i teraz gorzej byc nie moze i czas sie podniesc :classic_cool:

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
a jak nie ma sie sily aby wstac?

Gość cream w pomarańczy
to znajdz siły :) upoluj przystojniaka :classic_cool:

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
za co?

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
przystojniak olal mnie dla innej a ja nie mam sily juz poznawac nastepnego

Gość cream w pomarańczy
przystojniaków jest pełno gdy spadasz z konia to wsiadaj na następnego ;)

Gość Dziewczyno .....
nie przesadzaj, na nim świat się nie kończy Tego kwiata to pół świata :) Na twoim miejscu byłabym zadowolona, że pozbyłam się kogoś, na kim nie moge polegać i do kogo nie moge mieć zaufania. Trafiłaś po prostu na nieodpowiedniego faceta, to nie twoja wina i ciesz się, że nie zamknęłaś się w klatce z tym typem ... masz szczęście w życiu i tyle

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
Tego kwiata to pół świata ..a 3/4 chuja warte:O jasne szczescie to on ma bo jest szczesliwy juz z inna dziewczyna:(

Gość nie masz siły .....
poznawać innego ? Nie pieprz od rzeczy. Wszystko przed tobą, zaczni zyć pełnią życia, a on to tylko jakiś nic nie znaczący epizod - było minęło i powodzenia ........

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
kiedy ja nie umiem od tamtego zcasu minelo sporo juz a ja nie umiem zwyczajnie nie wiem co mi jest, w dodatku jesczze inne problemy siepojawily i mnie to wszystko przerasta

Gość ejjjjjjjjjj .....
bzdura A skąd wiesz, że jest szczęśliwy ? Zresztą co on ciebie obchodzi - on to przeszłość Nie ma co żałować Zamień go na lepszy model dziewczyno

Gość ddddddddddddddddddddd
Czyli ogólnie to masz doła i tyle.

Gość umiesz umiesz .....
i nie użalaj się nad soba bo to szczęście, że go przy tobie nie ma Pewnie to jakiś smarkacz, który mysli jajami, a taki facet nie da nikomu szczęścia

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
bo widzialam go z tamta dziewczyna wtedy zreszta pozniej jakos tak wyszlo ze wpadlismy na siebie i on z usmiecghem na ustach cos tam sie mnie pytal poza tym mam takie przeczucie :O

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
jej dal :O zle mi z tym serio, nawet sama sie obwiniam ze nic z tego nie wyszlo a minelo sporo czasu

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
przepraszam was ale musze to napisac i wcale nawet wizulanie nie byla jakas ladna wiem ze nie powinnam jej tak oceniac ale tak jest :o i to mnie tez dobilo:O

Gość teraz to juz pierdzielisz....
jak głupia smarkula [i wcale nawet wizulanie nie byla jakas ladna wiem ze nie powinnam jej tak oceniac ale tak jest i to mnie tez dobilo]

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
napisalm co czulam wtedy wiedxialam ze tak zareagujecie, ale tak bylo, wiem ze to podle z mojej strony:O

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
chyba juz nikt nic nie napisze , a szkoda

on ci pomorze tylko szczerze miłość to wolność Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z miłością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archanioł nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej miłości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi miłość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiał? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnaleźć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.