Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poracha ta nasza klasa

kto usunal konto i dlaczego ?

Polecane posty

Gość pimmkin
tez usunelem :)bo mnie wkurzala ta nasza klasa !!! i rowniez pozdrawiam autorke :)

ale macie durne problemy. to ma być problem, że ktoś, kogo nie chcecie mieć w znajomych, przysyła zaproszenie? a co, jakiś obowiązek jest przyjmowania wszystkich zaproszeń?? albo z tymi zdjęciami i komentarzami - a kto Wam w ogóle każe wchodzić na takie galerie, oglądać te zdjęcia? kto każe mieć takich beznadziejnych ludzi w kontaktach?? opowiadacie o nich, więc tym samym sami się przyznajecie, że buszujecie po cudzych profilach i macie takie, a nie inne osoby w znajomych. ja tu czegoś nie rozumiem. mam konto na NK. wszystko mam na nim poblokowane dla nieznajomych, co tylko się da poblokować. jak dostaję zaproszenie od kogoś, kogo słabo znam i nie widzę sensu go przyjmować - wyrzucam do kosza. ostatnio nawet sobie pousuwałam trochę osób z listy kontaktów (takich, które poprzyjmowałam wcześniej, ale jednak stwierdziłam, ze w sumie niepotrzebnie). mam tylko te osoby, które CHCĘ mieć w kontaktach. 154 osoby, na dzień dzisiejszy - i tak sporo według mnie, ale póki co, tyle zostaje (może jak mnie najdzie, to znów część pousuwam). w galerii mam WYŁĄCZONĄ opcję dawania ocen - tak, da się to wyłączyć bez problemu. wyłączyłam też widoczność on-line, z połączenia z Allegro nie korzystam, nie pojawiam się w wyszukiwarce znajomych (taka opcja też jest), ani w tej nowej opcji \"sugerowani znajomi\". na NK siedzę, bo zawsze to jakiś dodatkowy kontakt z ludźmi, lubię czasem pooglądać zdjęcia niektórych osób, które np. mieszkają za granicą i rzadko się widujemy. mam też forum, na którym się trochę udzielam i lubię je czytać. i jakoś nie dotyczą mnie te wszystkie \"problemy\", o których wyżej napisaliście, kompletnie mnie one nie interesują, ani ich nie zauważam.

Gość planować
usunęłam, bo byłam zdegustowana tym, jakie ludzie fotki wstawiają. Co prawda nie moi znajomi, ale zawsze. Ten portal zaczął mnie po prostu brzydzić. Dziewczyny z gołymi cycami, na łóżkach z wypiętymi tyłkami :o zaczęło to wyglądać to jak portal dla prostytutek :o

Gość 53035
mnie też już wkurzała, te zaproszenia od kont fikcyjnych i chwaliła sie, ze bedzie modelką, bo takie propozycje ma na n-k. Dodam, że ma 26 lat i n-k to całe jej życie. Serio

Gość pimmkin
anyzowka 🖐️ i pozdro dla ciebie skoro nie masz problemow to superowo ja usunelem z kilku waznych problemow jak widzisz ANYZOWKA nie kazdy ma tak jak ty.Czasem lepiej sie usunac zeby uchornic innych

Ja dokladnie tak jak Anyzowka. Nie zamierzam konta usuwac bo dzieki niemu wiem co sie dzieje u dalszych znajomych, ot taka ciekawostka:) Ja sie nie udzielam i mnei tam prawie nie widac. A ze portal schodzi na psy to prawda, z reszta coraz mniej sie tam dzieje.

ok, jak miałaś serio jakieś problemy i ważne powody, to rozumiem. nie rozumiem tylko takiego gadania typu "nasza klasa to poracha, bo ludzie wystawiają takie a takie zdjęcia, a komentarze są takie a takie, a ktoś tam przysłał mi zaproszenie, chociaż nawet nie mowi mi cześć" :O rany. to nie oglądaj takich zdjęć, nie przyjmuj do znajomych (albo wyrzuć) takie osoby, poustawiaj sobie prywatność, nie wchodź na głupie profile, kasuj głupie komentarze ze swojego, jak się zdarzą. wielkie mi halo.

Gość gtr6t
anyzowka--- tu mieli wchodzic ci co konta usuneli a nie ci co maja i im nie przeszkadza

Gość anyzowka czy ci****cia
dokladnie tutaj mieli wchodzic osoby, ktore USUNELY KONTO I DLACZEGO !!! Zawsze musi sie znalesc jaka pinda! i sie tutaj wymadrza :P Nikt cie o zdanie nie pytal anyzowo :P Ja usunelam, bo odnalazla mnie osoba przez ktora prawie rozbilo sie moje malzenstwo!!! ( takich bzdur sie dowiedzialam, ze szok! )