Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poracha ta nasza klasa

kto usunal konto i dlaczego ?

Polecane posty

Usunelam konto, bo coraz bardzije mnie zaczynala ta nasza klasa wkurzac !!!

Gość elka patelka
ja usunełam wkurzało mnie to ze ludzie ktorzy widzieli mnie raz na oczy i nie gadali ze mną strasznie mnie traktowali jak znajomą i wysylali zaproszenia to raz a po drugie zdjęć nie dawałam ale wkurzało mnie to jak inni wstawiają zdjecia chwalic sie gdzie byli na wakacjach jakie mają auto itp

Miałem przez moment.. parę postów na forum klasowym.. przeczytanych.. i jakoś wolę żeby mnie nikt a tymi ludźmi nie kojarzył. :o

Gość Mala_09
ja konto mam do kontaktu ale bez zadnych opisow typu Pani Magister Profesor Doktor itd. i opisow w tym momencie jestem na wakacjach w Egipcie itd. (zenada na maxa - pochwalic sie i co? ktos czuje sie lepszy? jak kogos to zadowala to ja mu wspolczuje) i bez zdjec. nie mam potrzeb pokazywania sie wszystkim ktorzy kwitna cale dnie na nk po to zeby uzyskac jak najwiecej info o sasiadach kolezankach z bylych szkol ( z ktorymi rzecz jasna zadnego kontaktu nie maja a wczesniej ten kontakt byl w postaci nie lubienia sie)

Gość elka patelka
Własnie zauwazyłam ze ludzie potrafią siedziec 24 godziny na nk. Kiedys weszłam na czyjes konto wczesnie rano ok 5. Po paru minutach sprawdzam i ta osoba weszła na moj profil. Ludzie nie spią i nic nie robią tylko siedza i siedzą i wypatrują kto nowy zalozy konto. Dla mnie to zbieranie znajomych to jest przesada, ludzie mają po 1000 znajomych i zaloze się ze chyba z ćwiartką sie nie zna

ja usunelma, bo jakies glupie pindy!!! zaczely buszowac po moim koncie mimo, ze mialam zablokowane zdjecia! Powiem co mnie najbardziej wkurzylo, ze ludzie z ktorymi kiedys chodzila do kalsy kiedys mnie genbili a teraz wiecy znajomi buszuja tylko, zeby zobaczyc kim zostalam i jak ulozylam sobie zycie!!! Wkurzalo mnie najbardziej to, ze jak nie dodalam swojego zdjecia to zaraz czemu nie dodajesz pochwal sie wakcjami kiedy ja nie chcialam sie chwalic!!!

elka patelka :P MASZ RACJE PO HOLERE CI LUDZIE CIEBIE CHCA NA ANSZEJ KLASIE !!! CIEKAWE CZY NA ULICY BY POWIEDZIELI "CZESC" MIESZKAM ZAGRANICA, WIEC JAK NARAZIE NIE MIALAM OKAZJI SIE PRZEKONC, ALE JAK BEDE CHCIALA Z KIMS KONTAKT TO WIEM JAK ZOBACYC NUMER A POZA TYM Z LUDZMI Z KTORYMI CHCE MIEC KONTAKT TO MAM CALY CZAS BEZ NASZEJ KLASY :D :D

Gość elka patelka
wiem wiem ludzie wchodzą na konto i sprawdzają kto jakie LO ukonczyl czy co innego gdzie poszedl na studia itp. a kto jest za granicą a czy ktoś pracuje glupota jak dla mnie, nk bylo fajnie dopoki ludzie nie zaczeli tyle zdjec wrzucac, wkurzało mnie to, wciąż pod zdjeciami "SLICZNIE" itp jakby ludzie nie znali innych słow. Po to komentowanie a teraz jeszcze oceny wlączyli :/ masakra. Weszlam na konto znajomej masa zdjęć a na drugim planie spalony kotlet na patelni..

co jest kurwa :) dziekoweczka :) nasza-klasa do bani :p

Gość elka patelka
W LO mialam w klasie chlopakow ktorzy nie zamienili ze mna ani slowa, nigdy "czesc" nie powiedzieli a jak tylko konto załozyłam to zaraz zaproszenia.. nie wiem ale widząc zdjęcia i wiele osob mi juz to przyznalo ze niektorzy wstawiają zdjecia by sie chwalić :/

masakra zaczela sie od jakiegos czasu ... na poczatku podobalo mi sie !!! zaczelam dodawac znajiomych ktorych dawno nie wiedzialam :) i lubilam ale potem sepy sie zlecialy!!! Mieszkam w hloere daleko i cieszylam sie na poczatku, ze mam kontakt, ale teraz :p mam juz nr gg i e-maile wszystkich tych krtorych chce!!! i pierdo****e :P ta nasza klase

najbardzije wku***ja mnie ludzie, ktorzy wlasnie wstawiaj zdjecia i podpisuja "impreza u Kasi..." masakra Ciekawe ile znajomych wie kto to Kasia Zauwazcie, ze ludzie nie dodaj zdejc np z przedszkola , szkoly itd... Wiekszosc zdjec jest z wycieczki, itd.. WSZYSTKO DO SZPANU , zenada :p

Gość elka patelka
dlatego sie ciesze ze konta nie mam już. moja kolezanka dodawala fotki z narzeczonym a jak przestala dodawac i miala tylko jedną bez narzeczonego to ludzie zaraz pisali komentarze "nie jestescie juz razem?" dziwnie jak ludzie moga cos stwierdzic po zdjeciach.. dobrze ze sie wynioslam stamtad

Gość do autora super zrobilas
DOBRZE :D zrobilas, ze sie wynioslac :) teraz kazdy bedzie sie zastanaiwal ile masz dzici , jakim samochodem jezdzisz :D Gdzie mieszkasz :) fiu, fiu ile cennych-tajnych informacji

Gość barbesia
ja to zrobiłam rok temu z dokładnie takich samych powodow, które wymienione są wyżej... jak chce mieć z kims kontakt to mam i nk jest mi do tego niepotrzebne... ostatnio moja koleżanka tez usunęła:) żenada, co niby dorosli ludzie tam umieszczają: zdjęcia, komentarze...

usunelam zeszlym tygodniu i sie ciesze :D

Gość elka patelka
albo foty ze slubu albo 18tek kto ile wypil i ile wodki stalo na stole.. najgorsze jest to ze nawet dziewczyny takie foty mają :/ udają pijaczki albo i na serio piły ale to juz inny temat. najbardziej jeszcze rozbrajają mnie nastolatki zamiast siedziec w ksiązkach to wrzucają tysiąc zdjec robią sobie sesyjki w domu oczywiscie nie jakies byle jakie nie wiem po co to robią ale natknelam sie tez na odwazniejsze zdjecia takich dziewczyn niektore to nawet 13 lat nie mają :/

co jest k**** sorki nie zauwazylam co dokladnie napisalas :p nie wiem jak to zrobilam, ze wycielam twoj post :(

elka patelka takie zdjecia powinny byc zglaszane, zeby rodzice sie za takie lachociagi wzieli!!! Masakra :P Ostatnio dorwalam zdjecia kumpeli i podpisy mnie roz****baly Fotka na imprezie : super impreza z przyjaciolmi a tylko 3 osoby to jej znajomi Fotka na wakacjach : bogaci moga wszystko !!!! zenada !!! A coreczki zdjecia jak dodawala to tylko, zeby bylo firme widac nie wazne, ze jej nie widac wazne, ze bluze NIKE widac :D

Gość eeeeeeeenergia
A ja zrobiłam prowokacje niedawno na Nk: miałam kilka zdjec z narzeczonym, rozne sytuacje,wyjazdy tez były. Naturalnie ludzie ktorzy teoretycznie powinni być obojetni na moje zycie wchodzili i ogladali moje i narzeczonego zdjecia. Postanowiłam usunąć wiekszosc fotek,a przede wszyswtkim wszystkie te z Nim. Słuchajcie...w ciągu 2 dni dostałam wiele wiadomości...co tam? nawet smsy o spotkanie sie posypały.... Tylko dlatego ze usunełam te zdjecia. A jakiez było zdziwienie znajomej na kawie jak sie dowiedziała ze biore z nim slub w sierpniu...ech Nie zamierzam juz nigdy wiecej dawać tam fotki.

Gość elka patelka
nie były to jakieś nagie foty tylko wiesz bluzka wyzej podciągnieta ręką no wiesz zresztą ale ciekawi mnie gdzie sa rodzice ;) z jednej strony dla mnie nk bylo dobre bo pamietam jak jedna osoba chciala mnie oszukać sprzedalam bluzkę na aukcji potem dziewczyna chciala mi ją zwrocic mowiąc ze za ciasna wyczulam ze cos kreci sprawdzilam jej profil i okazalo sie ze bluzka lezy jak ulal, miala foty w tej bluzce bo byla markowa :/ i tak zeby napis bylo widac

Gość elka patelka
no to jest właśnie smieszne ze jak wywalisz jakies zdjecie z galerii to juz gadanie ze nie jestescie razem :/

piateczka :D za prowokacje :P

Z TA BLUZKA MNIE ROZWALILAS :D :d :d

Gość elka patelka
:D wyczułam że kreci dlatego mnie korciło zeby sprawdzić zszokowana byłam :)

oj pewnie nie ejdno by cie zszokowalo.Ja tez sprzedaje na allegro, ale nie pokazywalam na allegro, bo balam sie, ze jak jakas szuja dojrzy, ze dorabiam :P to na zlosc bedzie robic.

Gość elka patelka
a własnie odkad nk mozna łaczyc z allegro tozaraz ludzie wiedzieli co kto sprzedaje :) i za ile i zaraz gatki szmatki ten i ten sprzedaje "pewnie sobie kupi lepsze" "a ilez on chce za tego grata nikt mu nie kupi" haha

moim zdaniem glupi pomysl z tym allegro ja wole byc anonimowa pracuje na swoja opinie sama :) nie chcialabym, zeby np znajomi dodawali komentarz, bo w zyciu to roznie bywa...

Gość ja usunęłam
bo z tego się robi fotka.pl, a nie nasza klasa, a jak widziała te komentarze "koFFfAna ;***" itp to niedobrze mi się robiło 😭