Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vccxxxxx

moja kupa jest bardzo dziwna

Polecane posty

Gość moze to wrzody zoladka

Gość wniosek jest taki...
Być może zwykłe zaburzenie flory bakteryjnej jelit, bo może mieć takie objawy... Odstaw mleko, oczywiście alkohol, smażone i tłuste rzeczy też. Warzywka, owoce - wszystko najlepiej podgotowane chociaż, a jeszcze lepiej troszkę rozgotowane. To, co wyżej pisałam. Jak podasz maila, to ci mogę napisać parę bardzo prostych, niedrogich a dobrych potraw :) No i zacznij brać probiotyki, Trilac lub coś w tym stylu... Takie osłonowe. To tak doraźnie.

Gość vccxxxx
dziekuje ci bardzo, postram sie zdrowiej odzywiac bo wydaje mi sie ze mam nadwrazliwy zoladek (jesli takie pojecie istnieje) gdyz jesli przez caly dzien zjem same gotowane warzywa i wode na drugi dzien jest wszystko ok. a jak zjem chociazby malego hamburgera z maka to juz mam straszne problemy. czemu akurat ja:( uwielbiam jesc

Gość vccxxxx
wniosek podaj mi swojego maila to do ciebie napisze bo wstydze sie mojego podawac publicznie

twazdz@op.pl A najwyżej ktoś zobaczy :P Ale cóż... Niektórzy tak mają, że mają wrażliwy układ pokarmowy. Niestety...

A jeśli chodzi o tą ciecz, to może być po prostu śluz. Tak się zdarza przy problemach z jelitami.