amad 0 Napisano Maj 26, 2009 czy istnieje możliwość, że po zażyciu tabletek poronnych i po jedno dniowym krwawieniu być nadal w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość willa Napisano Maj 26, 2009 zalezy ile czasu bylas w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 to nie ja , (ale to mało istotne) prawdopodobnie 3 tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość willa Napisano Maj 26, 2009 mysle ze to wczesna ciaza i tabletka powinna zadzialac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 wydaje mi sie ze lekarz chce ją naciągnąć na zabieg za 3 tysie, wmawiająć ze pomimo tabletki nadal jest w ciaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaka taka ognista 0 Napisano Maj 26, 2009 może tak być niech idzie do innego i usg zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 właśnie jutro tam idzie, to biedna dziewczyna z małej wioski, może lekarz myśli że złapał naiwna i chce to wykorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość willa Napisano Maj 26, 2009 biedna dziewczyna?? biedne jest to malenkie dzieciatko a nie jego matla ktora wiedziala jak dupy dawac!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość willa Napisano Maj 26, 2009 niech teraz trzesie portkami za swoj czyn!!!!! jak tak mozna,pieprzone smarkule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 biedna w sensie uboga 3 tysiące to dla niej nieosiągalna kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość willa Napisano Maj 26, 2009 trzeba myslec co sie robi!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 ja jej nie bronie, wiem ze zrobila zle, ale ne chce zeby ją ktos wykorzystał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Maj 26, 2009 ciążą może być martwa ale po takich tabletkach należy wyczyścić macicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 czyli zabieg jest potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaka taka ognista 0 Napisano Maj 26, 2009 nienawidze takich co doopy dać potrafią ale konsekwencji to już ponosić nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amad 0 Napisano Maj 26, 2009 wyczyścić nawet po obfitym krwawieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Maj 27, 2009 3 tyg ciazy to jescze nie dzieciatko tylko zarodek, jeju co za glupie babska.jesli chciala usunac ciaze to miala ku temu powod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjj Napisano Maj 27, 2009 lekarz widać miał sumienie!! i ciekawe skąd miała taką kase - żal mi dzieciątka ale ona dupy mogła niedawać i być odpowiedzialna - niech ma teraz w sobie martwą ciąże żeby wydłubywali ją z niej i niech się wszyscy w tej zapyziałej wiosce o tym dowiedzą ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 a gdzie sie kupi te tabletki poronne??? i ile kosztuja??? błagam pomozcie a beda one działac 3 tygodnie po?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E_welina Napisano Marzec 6, 2019 Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474 Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą (najpierw otwierasz-sprawdzasz co zawiera przesyłka i dopiero płacisz) Wszystkie leki są w oryginalnych blistrach z datami ważności. Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu Tel ☎ 577_405_474 Ewelina Udzielam także wsparcia w trakcie kuracji - Masz pytania dzwoń lub napisz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Woman world online Napisano Czerwiec 5, 2019 Pod numerem telefonu 732100311 można skontaktowac się z organizacja Woman World Online- odpisują na bieżąco na wszystkie smsy i ja zamówiłam zestaw z ich strony www.tabletki-poronne.pl przyszły oryginalne po 3 dniach roboczych i dodatkowo miałam kontakt z nimi podczas całego zabiegu. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmara2343 0 Napisano Czerwiec 8, 2021 polecam ten kontakt 533141847 babka najpierw pisała sms a jak odebrałam paczke ustalila harmonogram. wszystko sie powiodlo a dzwonila i tak do ostatniej kropli , pyta o szczególy widac ze zalezy jej na pacjencie. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilona19910906 0 Napisano Czerwiec 22, 2021 Dnia 27.05.2009 o 00:24, amad napisał: czy istnieje możliwość, że po zażyciu tabletek poronnych i po jedno dniowym krwawieniu być nadal w ciąży? Ja jestem już po i pozostawiam Wam numer do osoby która mi w tym pomogła . 514563846 Trzymam za Was kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina1993 0 Napisano Lipiec 21, 2021 Polecam numer 514-482-839. Jak ktoś mi pisze ze za piguły chce 300-400 zł to wiadomo ze coś nie gra . Samo załatwienie ich liczy się z ryzykiem . Polecam babka może i nie tania ale skuteczna a o to chyba chodzi . Byłam w 7 tyg i się udało. Bardzo mnie ucieszył fakt ze była ze mną w kontakcie o takim jakim myślałam . Czułam się bezpieczna . Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina1 0 Napisano Lipiec 21, 2021 Dnia 27.05.2009 o 00:25, Gość willa napisał: zalezy ile czasu bylas w ciazy 514 482 839 POMOGŁY . Szybka wysyłka kontakt ok. bardzo dziękuje za pomoc i troskę . Zostawiam numer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrianna1989 0 Napisano Lipiec 21, 2021 Dnia 27.05.2009 o 00:24, amad napisał: czy istnieje możliwość, że po zażyciu tabletek poronnych i po jedno dniowym krwawieniu być nadal w ciąży? Serdecznie dziękuje za pomoc . 514-482-839 . Pomogła mi w bardzo ciężkiej sytuacji bez wyjścia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrianna1989 0 Napisano Sierpień 7, 2021 Naprawde polecam numer 576-094-074 , to był mój trzeci zakup i w końcu przyszedł w oryginalnych blistrach. Ja jestem juz po i potwierdzonej czystej macicy przez lekarza . Pani sama kazala sie udac na sprawdzenie mowiac ze mam mowic ze mam nieregularne miesiaczki ale ta byla nieco inna bo bardziej bolesna. Lekarz stwierdził ze nic nie widzi. Dziekuje tej Pani za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skjdhfsjk 0 Napisano 5 Czerwiec Dziewczyny posiadam popularne tabletek do przywracania cylku miesiaczkowego ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły. Zaleta tych tabletek jest to ze możesz je stosowac dyskretmie w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest ktos w trudnej sytuacji to chetne odsprzedam oraz podziele sie doświadczeniem doswiadczeniem z mojej kuracji i pokieruje Cie w dniu zabiegu tak aby kuracja zakonczyła sie powodzeniem. Kontakt 502427780. Zainteresowanym osoba wysle zdjecie tabletek z aktualna data oraz paragonem zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach