Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karakikara

Pytajcie odnośnie slubu i wesela chętnie pomoge.

Polecane posty

Gość karakikara

Jakies pytania dotyczące ślubu? Chętnie pomoge!

Gość a masz jakies doswiadczenie

Gość karakikara
Przygotowuje sówj ślub a wczesniej swojej siostry, mam kilka ksiażek interesuje sie tym. Bardzo duzo siedz w internecie an stronach dotyczących ślubu.

Gość helena80
orientujesz sie w cenach sukien slubnych marki la sposa?

Gość wariatkaaa
poco mowisz ze pomozesz jak sama nic niewiesz!

Gość helena80
eh ale ja nie zakladałam tego tematu Osoba która załozyla go jeszcze sie nie odpowiedziała wiec nie wiemy czy coś wie na temat ślubów czy nie :)

Pytam o rzeczy na które chcę miec wiecej inforamcji chciazby prezent dla rodziców mam wiele pomysło ale szukam czegos nowego oryginalengo. A salonów jest pelno tylko chodzi o to do ktorego pojsc zeby wiedziec ze cos sie znajdzie a nie chodzic po wszytskich pokolei

Gość helena80
wielkie dzięki a co byś poleciła jesli chodzi o garnitur pana młodego, jaką marke ?

Gość helena80
mam ten problem ze mieszkam dosc daleko od wiekszego miasta i nie za bardzo moge sobie pozwolic na zwiedzanie salonow Wolalabym ze wzgledu na brak czasu mniej wiecej wiedziec co mi sie podoba i gdzie jechac

Dobre garnitury znajdzie sie w wiekszych miastach a w mniejszych miastach poprostu trzeba sie udac do sklepu z garniturami i tam poogladac sobie, mozna tez uszyc a wczesniej pozac zdjecie tego co sie podoba.

Gość ja sie zastanawiam jak
rozwiazac problem z noclegiem gosci,niektorzy beda jechac 300-400 km a nas nie stac na oplacenie wszystkim hotelu/motelu/kwater a mieszkanie mamy male i nie pomiescimy wszystkich:(

Gość czarna koala
skoro jaa tyle niektórzy, to załatw hotel tym niektórym...

a ja się zastanawiam jak.... mam ten sam problem, i u mnie poprostu rodzina z daleka będzie rozmieszczona w domach mojej mamy, babci, cioci i siostry..... wszscy chetnie sie zgodzili..... zapytaj może i u Ciebie da sie tak załatwic.... opłacanie hotelu jest drogie i chcielismy zaoszczedzic a ci do pryjezdzają ciesza sie ze nie musza nocowac w hotelu bo przy okazji odwiedza reszte rozinki....

Gość ja sie zastanawiam jak
no wlasnie nie mam zadnej rodziny w tym miescie gdzie wyprawiam uroczystosc,a jest nam ciezko i nie stac na hotel nawet dla tych ''niekotrych''

Mozna wynajac jeden badz dwa autobusy i niech wszyscy nimi przyjada po weselu tez nim wroca wszysc,y wtedy oni zaoszedza na pozdrowy i chetniej przyjada jak beda mieli dojaz, nie widze innej opcji skoro nie jestes w stanie zagwarantowac im noclegu.

ja polecam garnitury PAWO, maja fajne promocje..my kupilismy zestaw:garnitur, koszula100%bawelny, krawat spinki do koszuli za 500zl. Przepieknie wygladalo i materialy super. Jesli chodzi o suknie slubne to szukalam czegos dla siebie na kanaccas..tam jest 983457987946 modeli sukien:d nawet moga uszyc i wyslac..za wcale nieduze pieniadze:) no i dziewczyny chodza zadowolone:) Ja jestem po slubie i wszystko nam sie super udalo ustawic:)

Gość kasienka19
hej. jeśli już powstał taki wątek to może pomożecie i mi. Otóż mój problem polega na tym ze w najbliższą sobotę jadę podpisywać umowę z zespołem który sobie wybrałam. Ponieważ nie jestem zwolenniczką muzyki biesiadnej to zespół będzie grał piosenki pop i rockowe m.in. de mono, ira, dżem, dużo kombi, niemen itp., bez muzyki disco polo. Niestety w ostatnim czasie byłam na weselach na których grało się raczej tak "biesiadnie". I mam wielką obawę, pomimo tego, że repertuar mi się podoba, czy goście będą również zadowoleni. Mój tata kręci nosem, żebym wzięła coś innego bo się goście nie będą bawić. SORKI że tak długo ale może był ktoś na takim weselu z trochę innym zespołem i może mi coś poradzić. Pozdrawiam wszystkich

A jest może jakaś szansa,żeby ten wybrany zespół zobaczyć w akcji,tzn.podczas wesela,na którym grają?Tak naprawdę to zdarza się,że życzenia młodej pary się nijak mają do życzeń muzycznych gości,ale teraz jest coraz więcej zespołów,które odchodzą od biesiady czy disco polo,jednak w swoim repertuarze mimo wszystko takie utwory posiadają,żeby taka babcia też nie czuła się poszkodowana. Dobrze, gdy wybrany zespół potrafi dostosować graną muzykę do gości i bacznie obserwuje przy czym bawią się oni najlepiej. No i oczywiście to niezbyt dobre posunięcie zakazać grania disco polo kiedy co druga osoba będzie chodzić do zespołu i prosić o przysłowiową Szaloną. A i biesiada w pewnych przypadkach jest wskazana,ale nie przez całe wesele oczywiście. Jeżeli jesteś przekonana do tego wybranego zespołu i ufasz, że są dobrzy,znają się na rzeczy i potrafią zabawić popem nawet tych co lubią Majteczki w kropoczki, to nie zastanawiaj się. Ja nie pozwolę rodzicom ingerować w organizację mojego wesela,bo mam o tym nieco większe pojęcie,a poza tym to wiem co mi się podoba i co najważniejsze - to moje wesele:) Także powodzenia!

Gość agatannnn
na ile m-cy przed ślubem mam zacząc rozglądać sie za suknią??

hm ja mialam slub w maju a suknie zaczelam przymierzac w listopadzie i pani mi powiedzila ze to najwyzszy czas bo wowczas kobity sobie ustalaja grafik na dwa miesiace przed slubem... Najwazniejsze to polazic po salonach poprzymierzac i zobaczyc w jakim fasonie Ci najlepiej i w jakim sie czujesz... takze mozesz zaczac pol roku przed