Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedendwatrzy

powiedzialam mu ze go nie kocham ... ale on nie chce sie rozstawac

Polecane posty

Gość jedendwatrzy

ciagle walkowalam z nim temat naszych problemow. rozstawialismy sie 2 razy. i kiedy w koncu pomyslalam ze w sumie nic sie nie zmienia powiedzialam ze mi nie zalezy juz, ze go nie kocham. jaka byla jego reakcja? ze nie chce sie rozstawac, ze chce jeszcze jednej szansy, ze jak nie da rady mi udowodnic ze mu zalezy to sam odejdzie ... nawet nie chcial wracac do siebie do domu. ale ja mam wrazenie ze to nie jest milosc. tro strach ze bedzie sam. mnie tez powiedzial: co chcesz zostac sama? wstydzi sie moze przed rodzicami, nie wiem. minal tydzien ... jak czulam tak czuje. niby rozmawiamy przez telefon, piszemy smsy - ale nie ma we mnie milosci. teraz on przyjal moja wczesniejsza strategie - sa problemy, rozwiazujmy je a nie rozstawajmy sie. tyle ze ja juz nie mam sily zaczynac od nowa jak on chce. nie chce tego zwiazku w ogole. chyba ... sama juz nie wiem co mam myslec. mam sie go trzymac bo mu zalezy? bez sensu ...

Gość jedendwatrzy
co wy na to

Gość a to moje zdanie
nie odbieraj telefonow, nie odpisuj na sms, nie spotykaj sie znim!!! przejdzie mu..........