Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a masz maszkaro

DZiewiczy temat - kochajmy się !!!

Polecane posty

Gość a masz maszkaro

Stare niedoj**ane grube,kaleki , , życiowe.Siedzicie i udzielacie rad a same jesteście rozwódy, panny z bachorami i kaleki fizyczne których nikt nie chce .A nawet jak kiedyś coś czuł to szybko kopnął was w d**e. Wypowiadacie się o rodzinie której nie macie , o miłości której nie znacie ,o życiu radzicie komuś a same sobie je zj**ałyście tą swoją chorobą psychiczną zwaną przez was miłością. Siedzicie i brandzlujecie się tutaj zamiast żyć wy stare k**wy j**ane. Wyjdźcie przewietrzyć te zaśmierdziałe kapciochy ,zamiast pie**olić bzdury. Wymyślacei stare niedoj**ane babska poj**ane tematy i sobie dogadzacie, umilacie życie. Psycholki Baby...... to najgłupszy gatunek jaki istnieje wszyscy ludzie są.... głupi ale ja jestem MĄDRY Najbardziej w życiu kocham......siebie Masturbacje wole od seksu Brzydze się i kobiet i mężczyzn.....przede w wszystkim do seksu od razu mówie... jestem facetem który sobie z Was robił jaja intrygantbarteeek@o2.p l

Gość ona_pzn
widać że facet, kobieta by takich bzdur nie wypisywała ;] Idź lepiej spać dzieciaku.