Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

czy z powodu ćwiczeń waga może nie spadać??

Polecane posty

ano własnie miałam się pytać waga pokazuje prawidłowa wage gdy stoi na podłodze - panelach czy na dywanie bo na dywanie mam 78kg na panelach 77:-P

Diablica trzeba sie wazyc na twardym podlozu:) ja chodze na spinning.Leci wiecej od pasa wdol:P

na twardym podłożu haha to ważę 77 kg:-P spinning a co to takiego

Kurcze u mnie w pobliżu nie ma sinningu, a słyszałam właśnie ,że to efektywna forma spalania tłuszczyku. Z braku laku stawiam na aerobik i bieganie, a w weekendy rower

kurde te linki cos nie dzialaja ale mozna sobie wpisac w google Podczas godziny spalasz 700-1000kcal:)

otworzyłam strone, skopiowałam całośc do paska adresowego u mnie na fitnessie sa rowery i to chyba jest własnie to

diablica jak sa rowery to na pewno to:) fajny trening choc poczatki sa trudne:P

Gość gość
Może nie odpowiedni sport :) Róznie bywa Ja jestem od 3 tyg na diecie i sportowy tryb zycia i ubylo 6 kg :) Nie stosujcie wymyslonych gazetowych diet sa dobre na chwile :) Odchudzam sie od 3 lat i wiem z doswiadczenia ze strata czasu :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :) Jak co zapraszam na gg ;)

No i wiek tu ma chyba duże znaczenie. Przed 30-ką jeszcze jakoś leci się szybciej w dół, po 30 już znacznie wolnie... spowalnia się metabolizm.

Hej dziewczyny, gdzie się podziewacie? Napiszcie co robicie i jak ćwiczycie aby efekty były większe i szybsze ? Może uda się coś wspólnie wypracować?

no własnie im sie jest starszym to gorzej idzie odchudzanie, kiedys potrafiłam zrzucic 10 kilo w 1,5 miesiąca - ale byłam nastolatką Teraz po 25 roku zycia już mi to tak łatwo nie wychodzi ja byłam dziś na fitnessie , jutro tez sie wybieram własnie na rowery pierwszy raz jak wróce to dam znac jak było

oczywiście będe wchodziła na topik, mam nadzieje, ze wy tez

hej dziewuszki szukam topiku bo mój obecny podupada :( odchudzam sie od 25 marca schudłam 7 kg na razie waga mi sie zatrzymała na 60 kg :( również nie wierze w jakieś diety moja to po prostu MŻ teraz moim największym problemem i zmorą są ćwiczenia 😭 mam rolki od 4 dni ;) i rower stacjonarny na którym mało jeżdżę :( nie wiem jak się zmusić do tych ćwiczeń !!! 😭 mam 28 lat i figurę gruszki i mam celulit 😭 muszę zacząć ćwiczyć !!! bo bez tego ani rusz nie chce mieć galaretowatego ciała 😭 - z reguły jestem marudą więc nie wiem czy mnie zniesiecie :P

o boszeee właśnie spróbowałam tego spinningu szok!!!! dosłownie na 2 min wsiadłam na rower i zdechłam - jak ja nie znosze tego bólu podczas ćwiczeń 😭 popłakałam się ! ja nie dam tak rady 😭 załamałam się czemu mnie tak boli, normalnie jak by mięśnie sie paliły !!! Wy też tak macie? przecie to nie do wytrzymania 😭 A ja ćwiczyć muszę ! MUSZĘ!!!!!!! bo chcę mieć jędrne ciałko !! podobno można się uzależnić od ćwiczeń też bym tak chciała !!!! ale chyba mi to nie grozi :(

Gość ech dziewczeta masakra
mowicie ze duzo cwiczycie a raptem poltora godziny to raz,po drugie rodzaj aktywnosci stepper buduje miesnie przez co mozecie byc troche ciezsze,rower spala kalorie owszem ale czy sie na nim chudnie?trzebaby jezdzic codziennie po conajmniej godzine i to na trudnym terenie oraz doprowadzic do ujemnego bilansu kalorycznego bo inaczej spalacie tylko co zjadlyscie.hula hop no nie łudźmy sie ze od hh sie chudnie,talia sie wyrabia na zasadzie masazu i w trakcie godziny spala sie 230 kcal a wy krecicie pol z czym do ludzi postawcie na cos co bardziej sie tluszczem zajmuje.

Witam ! U mnie dziś lekkie zakwasy po wczorajszym aerobiku bo duzo ćwiczyłyśmy z hantelkami. Ale da się wytrzymać. Własnie jem śniadanko serek wiejski i grahamke. Pychotka. ..........................Do ech dziewczeta masakra : zaproponuj coś .Wydaje mi się ,że po to jest ten topik aby wymieniać się swoimi spostrzeżeniami .

Gość ech dziewczeta masakra
hmm na spalanie tluszczu dobry jest trening interwalowy obojetnie czy to na rowerze czy na skakance czy w biegu. troche cwiczen silowych zeby miesnie spalaly tluszcz ale zeby ich zbytnio nie rozbudowac wiec mysle ze godzina steppera to za duzo.aerobic jest calkiem dobry

No ja też tak myśle. Zresztą u mnie na aerobiku jest naprawde niezły wycisk i bardzo różnorodne ćwiczenia to na stepie to z hantlami , piłką .... Ja jeszcze trochę biegam , a w weekendy obowiązkowo rower.

gumikawka zapraszam Cie na ten topik:-) możesz tu marudzić do woli, ja tez zaraz pomarudze bo wróciłam dziś , własnie teraz z rowerów. To jest faktycznie spinning bo na rowerach pisze spinner hehe wiec się nawet nie pytałam były różne sposoby jeżdzenia na rowerach, rózne pozycje stojace i siedzące, po prostu zdycham

gumikawka własnie dlatego nie polecam ćwiczeń w domu tylko klub fitness- tam gdzie ja chodzę jest instruktor i tak Cię ,,pilnuje,, że pedałujesz czy Ci sie to podoba czy nie, czy Cię boli, czy nie...a przewaznie boli i to bardzo, ale jak widzisz inne babki które nie przerywaja to sama zaciskasz zeby i ...jedziesz dalej i tak 55 minut z tym, że mi powiedziała instruktorka dzisiaj ze jak ja mam grube łydki to nie przesadzać z rowerami bo bede miała odwrotny efekt

aha tam gdzie ja chodze, a mieszkam w Szczecinie, to jest kilka poziomów rowerów, 3 sa na pewno a nie wiem czy nie 4 hmmm nie pmietam, ja chodze na najsłabszy poziom sensitive bike

do ehh dziewczeta masakra ja chodze na fitness 3 razy w tygodniu, na różne zajecia, ale przede wszystkim na jedne zajęcia, gdzie jest gówny nacisk na brzuch, uda i pośladki na rowerposzłam dziś 1 raz i miałam tam własnie interwały, rózne szybkości pedałowania i rózne techniki, ale podobnie jak inne dziewczyny nie kończymy na 1,5 godziny tygodniowo... fajnie jest urozmaicać, a nie ciagle to samo, oliffka pisze, ze chodzi na aerobik/fitness , biega, do tego hulaa hoop, to naprawde duzo w porównaniu do takiego lenia kanapowego który nie robi nic moja ciotka schudła jakies 20 pare kilogramów będac tylko na diecie, ano ale odchudzałam się rok