Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nick33

re.

Polecane posty

Gość nick33

niewiescie w zadne odsiwiacze ani farby to nabijanie kasy sklepom sa trzy przyczyny 1 genetyka 2 stres 3 wolne rodniki to one pszyspieszaja stazenie wlosuw i calego organizmu przeczytalem o waszym problemie pszypadkiem i chce wam pomuc a wiec zaczynam najlepszym lekiem sa owoce i wazywa to nalepszy lek naswiecie i jusz wyjasniam dlaczego wolne rodniki to komurki uszkadzajace nasze dna a dna nik krutrze tym mniej zyjemy szybciej sie stazejemy owoce i wazywa zawieraja pelifenole zwiazki witamin i minierały to sa nasi straznicy przed staroscia siwieniem itda wiec jezli chcemy pszywrucic kolor wlosa lub wlosuw wymaga to lat ale warto i mozna byc pewnym ze to 100%pewnosci ze to cos da ja robie tak od lat mama z tata dziwia sie ze niemam tego problemu oni mieli juz po 20 poniewasz przeczytałem pewno ksiazke w kturej bylo wszystko o owocach i wazywach tytuł jej niepamietam ale dam znac jak sobie pszypomne ale wiem na 100% tylko owoce i wazywa potrafia cuda i nic wiecej pytania domnie kierowac natym forum

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować