Gość nick33 Napisano Maj 27, 2009 niewiescie w zadne odsiwiacze ani farby to nabijanie kasy sklepom sa trzy przyczyny 1 genetyka 2 stres 3 wolne rodniki to one pszyspieszaja stazenie wlosuw i calego organizmu przeczytalem o waszym problemie pszypadkiem i chce wam pomuc a wiec zaczynam najlepszym lekiem sa owoce i wazywa to nalepszy lek naswiecie i jusz wyjasniam dlaczego wolne rodniki to komurki uszkadzajace nasze dna a dna nik krutrze tym mniej zyjemy szybciej sie stazejemy owoce i wazywa zawieraja pelifenole zwiazki witamin i minierały to sa nasi straznicy przed staroscia siwieniem itda wiec jezli chcemy pszywrucic kolor wlosa lub wlosuw wymaga to lat ale warto i mozna byc pewnym ze to 100%pewnosci ze to cos da ja robie tak od lat mama z tata dziwia sie ze niemam tego problemu oni mieli juz po 20 poniewasz przeczytałem pewno ksiazke w kturej bylo wszystko o owocach i wazywach tytuł jej niepamietam ale dam znac jak sobie pszypomne ale wiem na 100% tylko owoce i wazywa potrafia cuda i nic wiecej pytania domnie kierowac natym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach