Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano wczoraj o 17:30 a wy ile ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano wczoraj o 17:30 ok 800 kcal spalone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano wczoraj o 17:31 za kare za grzechu baba ci droge krzyzowa zrobila ? ja nic ale tydzien temu zrobilem 19km chyba lazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano wczoraj o 17:33 no co ty lubię chodzić przecież ładna pogoda była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano wczoraj o 17:34 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: no co ty lubię chodzić przecież ładna pogoda była lubisz lazic bez celu jak baba ? ty na pewno nie jestes gejem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 124 Napisano wczoraj o 17:41 Noooo jakieś 100 m. Nie oddalaliśmy się spod domu, bo nadciągały groźne chmury. Dzieciaka mi prawie zdmuchnęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano wczoraj o 17:43 7 minut temu, libedovski napisał: lubisz lazic bez celu jak baba ? ty na pewno nie jestes gejem ? nie pyskuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 240 Napisano wczoraj o 17:44 11 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a wy ile ? Ja dzisiaj tylko 7 km za to jurto planuje dłużej pochodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano wczoraj o 17:44 czeba chodzić co najmniej 10 k krokòw dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano wczoraj o 17:45 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: nie pyskuj nie pozbawiaj go nadziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 240 Napisano wczoraj o 17:45 Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: czeba chodzić co najmniej 10 k krokòw dziennie Pewnie ze tak libed jest gupi i się nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano wczoraj o 17:46 15 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a wy ile ? piechotą prawie nic ale pogoda nie rozpieszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano wczoraj o 17:46 Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Pewnie ze tak libed jest gupi i się nie zna. wg libeda każdy kto nie ma włosòw na plecach to gej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano wczoraj o 17:49 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: piechotą prawie nic ale pogoda nie rozpieszcza W którą stronę by się dziś nie szło to zawsze jest pod wiatr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano wczoraj o 17:50 Dziś dùpa wieziona była wyebane jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano wczoraj o 17:51 1 minutę temu, murb napisał: W którą stronę by się dziś nie szło to zawsze jest pod wiatr. i jeszcze był deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano wczoraj o 17:52 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: W którą stronę by się nie szło, to marzę o Twych stópkach, piękna. Dobrze jest mieć marzenia. To uskrzydla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 240 Napisano wczoraj o 17:53 Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: wg libeda każdy kto nie ma włosòw na plecach to gej Haha bo jak libed czegoś nie lubi, to to jest gejowskie albo babskie, a jak lubi, to nagle staje się męskie niedługo stworzy własny certyfikat męskości: spacer gejowski, za to siedzenie przy kompie to pewnie szczyt testosteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano wczoraj o 17:53 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i jeszcze był deszcz I mnie tylko piaskiem waliło po ochach. Strach z domu wychodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 50 Napisano wczoraj o 17:54 1300 kroków. To sporo jak na mój stan zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 50 Napisano wczoraj o 17:55 Zgłaszamy oblecha stópkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano wczoraj o 17:56 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Fajne masz stópki, kochana? Okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano wczoraj o 17:56 Przed chwilą, murb napisał: Okropne. pazy jak u krogulca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano wczoraj o 17:57 1 minutę temu, Dangerous napisał: Zgłaszamy oblecha stópkowego. To on blokuje tematy, a taki spokój był, ja go tutaj nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano wczoraj o 17:58 Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Nie lubisz swoich stópek? Akurat je uwielbiam i dlatego zachowuje je tylko dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano wczoraj o 17:58 Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Nie lubisz swoich stópek? Męskie stopy rajcują cię? Bo chyba koledzy geje jakieś stopy mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano wczoraj o 17:58 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pazy jak u krogulca W sam raz żeby szarpać użytkowników forum tego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano wczoraj o 17:59 Ja dzisiaj krążyłem między stołem z jedzeniem, lodówką, toaletą, łóżkiem i całkiem możliwe, że też zrobiłem 12 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano wczoraj o 18:00 5 minut temu, Dangerous napisał: 1300 kroków. To sporo jak na mój stan zdrowia. Jak się czujesz, bo dawno nie pytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach