Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

STARACZKI: Nick........Cykl starań........data planowanej @.....wiek.....Miejs.Zam. kiniusia77.........2.....................01.07.2009..... ......24.......Kraków układ słoneczny..5....................05.07.2009..........26..... ...Gorzów wisienka225......3...................05.06.2009........ ...25.......Katowice katia5..............9....................12.06.2009..... .....29.........Konin majaaa22........ 2 .................. 06.06.2009........... 22 ........ Zamość bella22......... 2...................31.05.2009...........22........Kraków ania0383 ......15................12.06.2009........26......Zie lona Góra poznanianka84...2..................10.07.2009........25. .........Poznań Iga................3..............26.06.2009............ .29................Łódź Mila10..............1...........12.06.2009.............2 9............Warszawa madzikowo...........1...............08.06.2009........26 .........Katowice/Pń JaMajka^24.......1.................21.06.2009........... 24.............Łódź anna.s.1........3. ..............14.06.2009.............30.........d olnoślaskie/uk sękata.........1............12.06.2009............... ....24..........Tarnów kiara1_2006........11.......03.06.2009............26.... ........Wodzisław śląski wredniak........4...........07,07,2009...............23. ...........Połaniec Hej dziewczyny. Uaktualniam moje dane :P Okres pełną parą ,ale co robić. Przynajmniej będe mogła się trochę poodchudzać bo za tydzień jedziemy na wesele znajomych, a ja wciąż nieco okrąglutka po zimie ;P Ale poki trwa @ też jedziemy na grilla ;-)

Witam i ja wszystkie Panie:) No u mnie niestety @sie tez dzis pojawila, jest dosc skapa, ale jest:( No nic pod konie cprzyszlego tygodnia wybieramy sie na urlop i akurat podczas tego urlopu bede miala kolejne dni plodne, wiec bedziemy sie starac pelna para;) Moze odpoczynek, sloneczko i pelen luz wspomoga te starania:)Takze zaraz uaktualniam dane w tabeleczce i ja. Buziaki, a te co leca na grila dobrej zabawy:)

STARACZKI: Nick........Cykl starań........data planowanej @.....wiek.....Miejs.Zam. kiniusia77.........2.....................01.07.2009..... ......24.......Kraków układ słoneczny..5....................05.07.2009..........26..... ...Gorzów wisienka225......3...................05.06.2009........ ...25.......Katowice katia5..............9....................12.06.2009..... .....29.........Konin majaaa22........ 2 .................. 06.06.2009........... 22 ........ Zamość bella22......... 2...................31.05.2009...........22........Kraków ania0383 ......15................12.06.2009........26......Zie lona Góra poznanianka84...2..................10.07.2009........25. .........Poznań Iga................3..............26.06.2009............ .29................Łódź Mila10..............2...........10.07.2009.............2 9............Warszawa madzikowo...........1...............08.06.2009........26 .........Katowice/Pń JaMajka^24.......1.................21.06.2009........... 24.............Łódź anna.s.1........3. ..............14.06.2009.............30.........d olnoślaskie/uk sękata.........1............12.06.2009............... ....24..........Tarnów kiara1_2006........11.......03.06.2009............26.... ........Wodzisław śląski wredniak........4...........07,07,2009...............23. ...........Połaniec ZACIĄŻONA: NICK....... tydz.ciąży.......termin porod.......wiek......... miejsce zam.

Gość iga-
dziewczynki, ale nas duuuzo:-) mila, tak jak piszesz, we wakacje wszystko sie moze zdarzyc:-) odprezycie sie, zapomnicie o problemach i bedzie dobrze! trzymam kciuki.

Gość iga-
jakos tak dziwnie napisalam - ja tez sie odpreze i tez sie postaram jesli okaze sie ze w tym miesiacu lipa;P

Czasem tak jest, ze jak sie za bardzo chce i za duzo o tym mysli to wlasnie nie wychodzi, a dokladnie tak czlowiek sie na urlopie odetnie od tego wszystkiego, jest bardziej zrelaksowany i moze wszystkim nam ten okres wakacyjny i urlopy przyniesie te wyczekiwane szczescie:)

Witajcie, jestem nowasmilie1.gif fajnie że ktoś tu zagląda. Mam do was pytanko: czy miała któraś z Was tak, że po braniu luteiny temperatura wcale nie wzrosła (biorę 3 tabletki pod język). Ja miałam owulację 13dc (miałam monitoring) a wzrosła mi tempka dopiero 21dc, zupełnie tak jak przed braniem luteiny. Czy ona na mnie nie działa?? Staramy się o dzidziusia 11 m -cy. i nic. Teraz od 16 dnia cyklu biorę luteinę i boli mnie brzuch od tego czasu, i sutki. Zawsze miałam tak że 14 dni wcześniej bolały mnie całe piersi, a brzuch dopiero na cztery dni przed @. Teraz mam wielką nadzieję na dzidzię. Boję się kolejnego rozczarowania. Pozdrawiam wszystkie staraczki . Buziaczki :

Miłego weekendu dziewczyny!. Mam nadzieje, że ten miesiąc przyniesie nam oczekiwane II kreseczki :)

czesc dziewczyny, jak samopoczucie w ten sobotni poranek ? witam asia19855- niestety nie wiem jak dziala luteina bo nie biore, ale z tego co sie orientuje to bóle albo wrazliwe brodawki to objaw ciąży wiec moze sie udało ;) trzymam kciuki i informuj nas ;) a u mnie jutro termin @ hmm powinna byc regularnie bo owulacja byłą 14 dni temu juz... chciałam juz robić teścik ale jednak poczekam, tak jak pisalam mam objawy @ wiec bez sensu testowac ... trzymajcie sie dziewczynki i milego weekendu ;) choc Wy pewnie juz weekendujecie od czwartku, ja od dzis dopiero ;)

no hej.... :( heh u mnie okres pełna parą... :( i Mąż jedzie w poniedziałek na miesiąc do pracy za granicę, więc jak jak ja będę mieć dni płodne w przedziale 25.06-1.07 to on przyjedzie 15.07 :( więc lipcowe staranka mam z głowy 😭 potem też nie wiaodmo kiedy znowu utrafimy, akurat teraz miał chwile wolnego więc mogliśmy konkretnie celować, a jak znowu zacznie jeździć to nie wiadomo kiedy znowu nadarzy sie okazja... heh :( miłego weekendu.... p.s. w to, że jestem w ciąży pomimo okresu raczej nie wierzę....

Czesć dziewczyki, chyba wszystkie weekendujecie bo niewiele przybyło nam stronek ;) ale dobrze wypoczywajcie bo trzeba miec siły na baraszkowanie :) :) :) Witaj asia 19855 witam, i zapraszamy do tabelki jezeli masz ochote sie wpsac. Ja biore luteine dopiero od miesiaca tak wiec nie mam zbyt duzych doświadczen. Nie mierze temperatury bo jakosc nie potrafie byc w tym wytrwała.... teraz kupiłam sobie testy i zaczełam testowac kiedy owulacja sie pojawi, zobaczymy. Zgadzam sie z anna.s ze wrazliwe brodawki i pobolewanie brzucha to objaw ciazy ale nie chce cie nakrecac sama sprawdzisz ;) kiedy masz termin spodziewanej niechcianej @? Anna.s daj znac trzymam kciuki ;0 ale pociwiam cie ja bym nie wytrzymała ;) Sekata przeciez koncu sie uda, nie martw sie. Układ słoneczny tez ma podobna sytuacje, mezulek jej wybył w tym miesiacu, ale nie wolno sie poddawac, głowa do góry :) a nóz ci sie cos poprzesuwa? :)

Dziewczynki lekarz mojej kolezance powiedział ze pomocne w starankach o maluszka jest tak zwana swieca :) po przytulankach... :) z 10-15 min :) czyli nózki do góry zeby nic nie wyleciałao ;) co wy na to? przyznam sie ze wczoraj zaczełam stosowac i męzulek miał niezły ubaw :D

Gość iga-
czesc dziewcznyki:-) kiniusia podobno to prawda, a w sumie jesli nie sprawia to wielkiego klopotu a przy tym jest ubaw po pachy to czemu nie??? :-D

Cześć dziewczynki, ja też luteinę stosuję pierwszy cykl i nie wiem czy te objawy to wina luteiny. Kiniusia77 a Ty masz jakieś objawy po luteinie. Ja dzisiaj powinnam skończyć brać (mam 25dzień cyklu) ale pobiorę do 28dc i w środę testuję. Niestety brzuch mnie dziś boli jak na okres. Miesiączke mam dostać 18.06. Pozdrawiam Was :*::*

Asia ja po luteinie dostałam @ w 28 dc, co nigdy mi sie nie zdazało, bo moje cykla trwały 33, 35 a nawet 40 dni. No i @ miałam bardzo dziwny bo trwał zaledwie 2-3 dni i były to brazowe upławy z domieszka krwi. Tak wiec nie wiedziałam czy to napewno @. dzien przed tym miałam pobolewania w dole brzucha i plecach ale bardzo nie duze, a zazwyczaj przed @ miałam straszne bóle... Tak wiec to byłam moja rakcja. Teraz tez bede brac od 16 dc, i zobacze co bedzie pod koniec, oby 2 kreseczki :)

Iga, mój mezus miał ubaw ale jak mu powiedziałam dlaczego to to sam mi zaczą poduchy podkładac pod pupe zeby mi było wygodnie trzymac nózki w górze :D tak wiec jezeli to ma pomóc.... to czemu nie..... ;) trzeba próbować ;)

Gość asia198555
Kiniusia77 wcale mnie nie pocieszyłaś, a może Ty już masz dzidziusia w brzuszku skoro twoja "miesiączka" trwała po luteinie tylko 3 dni.

Gość asia198555
testowałaś po "miesiączce"??Życzę Wam dziewczynki II grubych krech. Ja je zobaczyłam dzisiaj ale tylko we śnie:( buziole:*

asia przepraszam po prostu napisałam to co ja miałam, a nie mam zbyt wiele doswiadczeń z luteiną. wiesz ale każy organizm reaguje inaczej, nie sugeruj sie moim przypadkiem. Nie chciałam cie zdołowac :( Ja robiłam test 4 dni po tych upławach i nic wiec raczek nie mam szans na to ze sie udało ale w tym miesiacu ostro wzielismy sie do pracy łacznie z robieniem swiecy ;) tak wiec mam nadzieje ze tym razem si uda. Asia a za ciebie trzymam kciuki bardzo mocno :)

Gość katia5
hej wszystkim:) widzę,że nie wiele stronek nam przybyło:P chciałam wam napisać,że ja z mężem świecujemy już od roku i nadal nic....:(ale ogólnie to prawda,że zaraz po stosunku nie wolno biec do łazienki siusiu ani się umyć ( w przypadku kobiety ) oczywiście:D ,ponieważ trzeba dać chłopakom pobyc trochę w cieple około 15 minut z nóżkami do góry lub poduszką pod pupę:)wiem...wiem....faceci nasi się z tego śmieją,mój to nawet mnie ciągnie za nogi i opiera o ścianę,żeby świeca była lepsza :D ale co zrobić?:P dziewczynki niby @ powinnam dostać 12-ego ale po odstawieniu luteiny jest 10 dni na przyjście@,więc się nie nakręcam i nie testuję,ponieważ mam już te cholerne objawy,a 10 dzień po luteinie mija dopiero w piątek:( więc przez te 5 dni wszystko może się zdażyć. jeśli chodzi o ten skąpy okres to chcę wam powiedzieć że po luteinie jest to normalne,nieraz tylko są właśnie krwawienia lub brązowe plamienia przez 2-3 dni.pozdrawiam i zyczę miłej niedzieli-ja mam w końcu pierwszą w tym miesiącu wolną ale jutro niestety spowrotem do pracy:(pzdr.

Katia podziwiam ja już bym dawno zrobiła test. W życiu nie czekałabym 1o dni. Powodzenia życzę. Ja testuję w środę, a we wtorek odstawiam luteine. Powodzenia

Gość katia5
...a co mi tam poczekam jeszcze:)wolę zobaczyć @ niż jedną kreskę:P musisz się wpisać do naszej tabelki,bo nie wiem na kiedy masz@ i nie mogę śledzić twojego cyklu:Ppozdrawiam:)

czesc dziewczyny, katia5 wcale Ci sie nie dziwie ze chcesz poczekac, u mnie dzis termin @ i jeszcze jej nie ma ;) , ale tez narazie sie nie nakręcam, może sie poprostu spoźnić - już mam dość oglądania jednej kreski, zawsze robiła test jeszcze przed terminem.. teraz poczekam, niewiem jak długo zobaczę ... chyba wolę się jeszcze połudzić niż znowu zawiść ... zobaczymy, trzymam kciuki za Was i za siebie ;) oby @ nie przychodziła ;)

kiniusia77 i inne dziewczyny, dzieki za trzymanie kciuków ;) ja za Was tez trzymam ;)

ale tu cisza :) ojej......... a tu długi weekend sie konczy :( i znów szara rzeczywistosc.... ale trzeba myslec pozytywnie, :) meza do sypialni zacągnąć no i ta swieca moze szczescie w koncu przyniesie :) oby

Czesc dziewczynki:) Jak tam weekend minal?? Na forum maly ruch, mam nadzieje, ze od jutra znow ruszy:) Tez slyszalam o tej swiecy, bede stosowac, zaszkodzic nie zaszkodzi, a moze pomoze;)A za wszystie dziewczynki te co jeszcze oczekuja nadejscia \" w tym cyklu trzyam kciuki i oby nie przyszla, a za reszte oby nie przyszla w kolejnym cyklu:)

Dzien Dobry Wszystkim staraczkom :) Mila zgadzam sie mały ruch ale to dlatego ze długi weekend, i wszystkie staraczki wypoczywają :) Dziewczynki nie wiecie gdzie sie bella podziewa? nic sie nie odzywa... ciekawa jestem jak jej maluszek pod serduszkiem sie rozwija, ale moze sie odezwie :) bo przeciez nie mogła o nas zapomniec :)

cześć dziewczyny, jak samopoczucie dzisiaj ? weekend zleciał i znowu praca. Ja mam jeszcze chwilę zanim wyjde, piję kawke i jem śniadanko i zastanawiam się czy dziś @ nadejdzie... w nocy miałam już bóle podobne do tych przed @ więc wstałam załamana ale już sama nie wiem, temperaturka ciągle wysoka... nadzieja wróciła ale boję się że bardziej się nakręcam ;( jak nie dostanę do końca pracy to chyba kupię test wracając bo zaczynam myśleć je opóźnia mi sie bo się nakręcilam.. no zobaczymy, dam znac czy przyszła i czy zrobiłam test... bardzo chcialam poczekac z testem do piątku jeśli ciągle będzie brak okresu ale chyba jednak nie wytrzymam nerwowo z zastanawianiem się nad każdym pobolewaniem brzucha ... kurcze ale to wszystko trudne... zmykam, miłego dnia wam życzę i mam nadzieje że coś się tu troszke ruszy, wracajcie dziewczynki ;)

Gość katia5
Cześc wszystkim:D melduję,żę dzisiaj pojawiła się@,więc kolejny miesiąc prób przed nami:( ale co tam,tym razem bardziej szczegółowo,bo zapisałam męża na badania i sama też mam zamiar zbadać wszystkie hormony,a jak się okaże że z nami wszystko ok,to wtedy już bedę liczyła na cód:) poprawiam dane na lipiec:P STARACZKI: Nick........Cykl starań.....data planowanej @.....wiek.....Miejs.Zam. kiniusia77..............2..........01.07.2009..... ...24.......Kraków układ słoneczny......5.......... 05.07.2009........26..... ...Gorzów wisienka225..........3...........05.06.2009........25.......Katowice katia5.................10..........15.07.2009..... ..29.........Konin majaaa22............. 2 .........06.06.2009........22 ........ Zamość bella22......... .......2..........31.05.2009........22.....Kraków ania0383 ............15.........2.06.2009..........26......Zielona Góra poznanianka84......2.........10.07.2009.........25. .........Poznań Iga....................3.........26.06.2009..........29............Łódź Mila10................1.........12.06.2009..........29........Warszawa madzikowo.........1..........08.06.2009..........26 ......Katowice/Pń JaMajka^24........1...........21.06.2009.........24.............Łódź anna.s.1............3. ........14.06.2009..........30.......d olnoślaskie/uk sękata.............1..........12.06.2009...........24..........Tarnów kiara1_2006.....11..........03.06.2009...........26.... .Wodzisław śląski wredniak..........4..........07,07,2009...........23. ...........Połaniec

Katia i bardzo dobrze zrobiłas ze wybieracie sie na badania, moze znajdziesz powód dlaczego tak sie dzieje. Jak bedziecie juz wiedziec to bedzie trzeba tylko wyleczyc ten \"powód\" i juz bedziecie sie cieszyc swoim upragnionym maluszkiem :) Widzisz po moich stratach, zrobiłam wiele badan i wszystkie były w porzadku, wtedy lekarz powiedział ze to nie dobrze ze wszystko jest w porzadku bo nadal jestesmy w punkcie wyjscia i nie wiadomo dlaczego były te straty. Dlatego ja uwazam ze dobrze jezeli uda sie wykryc jakas nieprawidłowosc bo bedzie mozna ja wtedy leczyc ,a później juz wszystko musi byc ok :)