Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

układzik ja też tak mam kocham kotki i jak jeszcze byłam mała dziewczynką kradłam mojej babci małego kotka i pod kurtka przemycałam go do domu,a jak mama się zorientowała że go mam to było już za późno i został:)potem były jeszcze dwa takie koteczki,a teraz niestety nie mam kotka,bo mieszkam w bloku a na kotka nie mam czasu:) kingap zostawiłam ci wiadomośc na e-mailu :)

ja miałam pieska 12 lat jak mieszkałam z mamą a teraz mój mąż nie chce żadnych zwierzątek:o

ten kot jest chyba na mnie skazany a ja na niego:D to przeznaczenie hehe,przeciez go nie wyrzuce na ulice,a skoro nikt go nie chce to moj maz musi sie z tym pogodzic i go zaakceptowac.i tak u nas w domu on bedzie ciagle na podworku,wiec łaski nie robi ze sie zgodzi;)

no i prawidłowo układ!!!!!!u mnie to jest troche inna sytuacja bo jak ja chciałam kotka to on powiedział że mi pozwoli ale sobie kupi pitbula,bo to z kolei ja sie nie chcę zgodzić:P więc nie mam wyjścia:P

Hej dziewczynki, to widze Ukladziku, ze masz kotka na stale juz:)) Fajnie, dobre masz serduszko, a mysle, ze maz teraz nie chce ale sie z tym pogodzi;)

hej dziewczynki, widze ze temacik zwierzatek ciagniecie? a konkretnie kotków ;) Układzik a masz dla kotka akcesoria do zabawy? i kuwete.... no "łózeczko" do spanka? no chyba ze mezusia tak zbajerujesz ze pozwoli mu spac z Wami? ;)

hahah ;) dobrze ukladziku twardzielu:) A moze sie zakocha od pierwzego wejzenia:) Ja uciekam kochane, na chwilke zajrzalam, bo ide z mezem dzis na randke do kina;)buziaki

Dziewczyny ratunku NIC NIE UMIEM i mam naprawde starszną komisje jutro. Chyba zaraz zwariuje co przeczytam to zapominam. Do tego ta glupia obrona dopiero o 12 wiec rano chyba oszaleje czekajac. A po obronie lecimy z kochaniem na bete-zly na mnie, ale gine kazal zrobic w czwartek to zrobimy. Chociaz jak bedzie zla to sie chyba zarycze do sobotniej wizyty i usg. No i wieczorem niby jak wsyztsko pojdzie ok z obrona idziemy na kolacje z rodzicami wiec oby poszlo ;-) i zeby beta wzrosla bo inaczej... PS.KingaP przesliczna ta Twoja Oliwka, no i Ty równiez ;-) Fajna rodzinka!

umiesz wszystko tylko jeszcze o tym nie wiesz:D nie bede ci pisala zebys sie nie denerwowala bo wiem ze to nierealne hehe.ale moge ci napisac ze trzymam kciuki,wierze w ciebie,masz 'pałera' i jestescie we dwojke na tej obronie - ty i 'jajo' hehehe.wiec musi sie udac!🌻:D:D:D

poznanianka zgadzam sie z układzikiem - jest Was dwoje wiec bedzie dobrze :) co dwie głowy to nie jedna przeciez :) ja miałam niecny plan co do mojego meza dzis jak wróci z pracy ale mój menio zarzyczył sobie kakwe mrozona i zasiadł przed telewizorkiem bo mecz siatkówki jest - świeta rzecz :) wiec musze poczekac - bo z meczem nie wygram - ale ja poczekam bede cierpliwa.... :)

he he my to sie mijamy:P muszę męża wyprowiantować -czy jak to sie poisze....:P do pracy bo ma nocke dzisiaj:)

uuuu to sama zostajesz... :) ale przynajmniej bedziesz miała łózko dla siebie ;) bo mó K. to sie strasznie w nocy rozpycha :)

he he mój tez sie lubi rozpychać ale tylko jak jest po kilku głębszych:P ogólnie to ja trzymam władze w łóżku:) nie lubie tych jego nocek ale taka ma pracę,że jeden dzień ma na rano a nastepny nocka,następny znowu na rano i nocka....i tak się koło zamyka:) ale co zrobić i tak mu zazdroszczę tej pracy a nie taka jak ja mam :P rzygam nią!!!!

moj mezus tez ma dosc swojej - i szuka czegos nowego - ale teraz to ciezko.... bo kryzys ;)

no i udało się:)zawsze musze przegapić ważny wątek:P