Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GUSIA24

anty...... prosze WEJDZCIE

Polecane posty

Gość GUSIA24

po zażyciu całego opakowania tabletek anty nie dostałam normalnego okresu było tylko plamienie i wystarczyłaby tylko wkładka.Trwało to pare dni ale normalnym okresem tego nie moge nazwac.Piersi mnie swedza czuje mrowienie w sutkach,czasami odczuwam ból brzucha jakbym miała dostac okresu,temperatura cały czas wynosi 37.1 nie wiem co mam myslec jedyne spóznienie mojej tabletki to 2 godz.biore cilest bo mam torbiel.jestem w połowie nastepnego opakowania i strasznie sie boje bo mam objawy ciazy ale czemu skoro biore tabletki??? co mi jest???

Gość GUSIA24
up

Gość samasobie
to było pierwsze opakowanie? jeśli tak to nie wariuj ;) przeczytaj ulotkę, na pewno masz napisane, że tak się może zdarzyć. martwić się możesz gdy nie wystąpi przez 2 kolejne przerwy.

Gość dakota-dakota
Do trzech opakowań tabletek anty mogą występować rożnego rodzaju dolegliwości - jest o tym napisane w ulotce. Po tych trzech opakowaniach powinny przejść, a jeśli nie to możliwe, że dawka leku została źle dobrana i trzeba zmienić tabletki. Podczas przyjmowania tabletek nie ma okresu, jest tylko sztucznie wywołane krwawienie z odstawienia. Jest ono skąpsze, słabsze i mniej bolesne niż okres.

Gość kaczka 79
Przeklinam dzień w którym założylam sobie to coś co nazywa sie wkladką wewnatrzmaciczną Cooper T

Gość kaczka 79
Moja rada nie zakładajcie sobie tej wkładki ani innej zresztą, szkodzi i może skąplikować życie

Gość kaczka 79
sorki pomylilam tematy