Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinkowa Anielica

Imię Malina???

Polecane posty

Gość Malinkowa Anielica
;)

Gość mój pies
ma na imię Malina:)

Gość Malinkowa Anielica
:)

Ja nie uważam,że dziecko będzie miało z takim imieniem problemy! Uważam,że jest bardzo urocze :) Malinka - pozytywnie się kojarzy, taka słodka dziewczynka. Bardzo ładne imię i już! :)

Gość Malinaaaaaaaaaaaa
Ja mam na imie Malina, nigdyw zyciu nie mialam problemow z tym imieniem. Wrecz moge powiedziec ze te wszytskie NIcole, Jessici i inne mi zazdroscily takiego imienia. Ciesze sie ze takie imie rodzice mi wybrali, jest na pewno oryginalne i nie jakies hamerykanskie. Imie Malina to staropolskie imie!!! Nie zaden wymysl kogokolwiek! Pozdrawiam swoja kolezanke z Kartuz- rowniez Malinke! :)

Gość werter123456
a nie Maryna?

Gość fffoka
Mnie się podoba. Powszechnie sie przyjęła Jagoda, Malina tez wystepuje, wiec nie wiem, co to niby by miała byc za krzywda. Ładne i sympatyczne imię

Gość natalia2323
mam kuzynkę Maline fajna jest i w ogule ale potem sobie nie wyobrarzam jej ślubu ...(biorw ciebie Malino za żone ;D)

Gość kotka_na_gorącym_dachu
znałam jedną Malinę tzn znałam... mając faceta, proponowała mojemu facetowi wprost spotkanie i seks, bo na niego leciała suka na szczęście mój facet (teraz już mąć) odpisał jej na list nie po jej myśli krowa szkoda słów dlatego źle mi się kojarzy i nie nazwałabym tak mnie się podoba Ninka

Gość Malincia:)
Ja też mam na imię Malina i bardzo się cieszę z tego imienia:) Ludzie też dobrze na nie reagują - zazwyczaj każdy zwróci na nie uwagę i miło skomentuję, wielu osobom się podoba. Poza tym jest słodkie i cudnie się zdrabnia:) kocham jak mówią do mnie Malinka:) poza tym imieniny obchodzi 24.08;) No i wiadomo że jak ktoś mówi o Malinie :D to mówi o mnie bo znajomi tylko jedną znają:) W zasadzie mogłabym nie używać nazwiska :) Raczej nie było z nim nigdy problemów, ani w szkole między dziećmi, ani nauczyciele nie mieli problemów a wręcz odwrotnie, w pracy podobnie:) POLECAM a może nie:D niech będzie wciąż wyjątkowe:)